Bekijk het resultaat en alle producten | de kracht van strepen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles over de make-over
Stylist Marianne had te maken met twee uitersten in Leusden: Sjoerd houdt van zwart-wit en strak en Vivian juist van landelijk en linnen. Marianne combineerde primaire kleuren en zwart leer met pasteltinten en linnen. In de eetkamer bracht ze helemaal rondom gestreept behang aan, waardoor je meteen de ruimte in wordt getrokken.
 
 
 
 
Stripes attract
Stylist Marianne koos voor gestreept behang op de muren en het plafond. 'Het is intiem en het geeft een gevoel van geborgenheid.' Je voelt meteen de drang om naar binnen te gaan.  
 
 
 
Volgende week zie je...
Stylist Fietje bij Joëlle en Daniël in de laatste aflevering van dit seizoen. Joëlle droomt van een Pippi Langkous-huis met retro design, maar Daniël houdt het liever licht en luchtig.
 
 
 
 
 
Movie time!
Ook een vleugje luxe toevoegen aan je interieur met een op maat gemaakte tv-wand? Zo creëer je de ideale cinewall voor in huis.
 
 
 
 
Marianne's stylingkeuzes
Hoe combineer je landelijk met zwart leer? En hoe betrek je een losse keuken en eetkamer bij de woonkamer? Stylist Marianne vertelt welke stylingkeuzes ze heeft gemaakt voor de make-over in Leusden.
 
 
 
Dááág galm!
Een galm in huis kan heel storend zijn. Gelukkig kun je dit met slimme oplossingen tegengaan, zoals akoestische wandpanelen. Daarmee maak je óók meteen een statement in huis.
 
 
 
Shop de stijl
Marianne combineerde primaire kleuren met pasteltinten bij Sjoerd en Vivian in Leusden. Geïnspireerd geraakt na het zien van deze make-over? Shop items in dezelfde stijl.
 
 
 
 
Van zen-moment tot feestje
Goede verlichting doet wonderen in huis. Of je nu een feestje geeft of een avondje ultiem wilt relaxen: met slimme verlichting creëer je altijd de perfecte sfeer. Kijk mee!
 
 
 
Leren behang
Houd jij net als Sjoerd van leer? Leren behang is een stijlvolle smaakmaker. Het heeft een warme uitstraling, maar is ook luxe en stoer.
 
 
 
 
Shop de producten
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid