Bekijk het resultaat en alle producten | 5x binnenkijken in huizen met een tropische sfeer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Alles over de make-over
Na de oplevering van hun nieuwbouwhuis hadden Kelly en Michel al snel spijt van de plek van de keuken, midden in de kamer. Stylist Marianne koos een nieuwe indeling en creëerde een warme, tropische plek voor het gezin waar zowel de roots van Kelly als Michel terugkomen. Bekijk het resultaat en alle gebruikte producten uit de make-over.
 
 
 
 
Go wild
Omdat Kelly helemaal weg is van panterprint, liet Marianne dit terugkomen in het nieuwe interieur. Ook fan van panter? Zo verwerk je de print subtiel in huis.
 
 
 
Volgende week zie je...
Stylist Eva bij Erik en Madeleine in Grootebroek. Na een moeilijk tijd zijn ze als verrassing opgegeven voor Weer verliefd op je huis. Bekijk de sneak peek.
 
 
 
Marianne blikt terug
Benieuwd welke stylingkeuzes stylist Marianne voor de make-over in Ede heeft gemaakt en waarom? In dit artikel blikt ze terug met voor- en na-foto's. 
 
 
 
6 tips voor een toilet make-over
Van sfeervol behang tot unieke douchewc: met deze 6 handige tips geef je de toiletruimte een waanzinnige make-over.
 
 
 
 
Verre oorden
Ook een tropische vibe creëren? Deze 5 binnenkijkers laten zien hoe je je thuis met een flinke dosis aan planten, kleuren en accessoires in verre oorden waant.
 
 
 
Shop de stijl
De rustige basis voor Michel combineerde Marianne met panterprint, goud en glitter voor Kelly. Fan van deze make-over? Shop producten in dezelfde stijl.
 
 
Shop de stijl
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid