Bekijk het resultaat en alle producten | nieuwjaarsborrel in 5 stappen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles over de make-over
Het interieur van Priscilla en Bengt was een iets te letterlijke mix van landelijk versus strak. Er zat weinig eenheid in en hier wou het stel verandering in brengen, alleen wisten ze niet waar ze moesten beginnen. Stylist Fietje schoot te hulp en creëerde een Ibiza-chic look in het huis.
 
 
 
 
Volgende week
Elise en Wilbert wonen in hun droomhuis in Odijk, maar er mist sfeer in huis en het interieur is geen geheel. Stylist Frans schiet het stel te hulp.
 
 
 
Een last-minute nieuwjaarsborrel
Last-minute toch nog een nieuwjaarsborrel hosten, maar geen speciale boodschappen in huis? Met deze tips oogt de tafel alsnog prachtig.
 
 
 
Shop de stijl
Ben je fan van de make-over van stylist Fietje en wil je zelf ook een Ibiza-chic look in huis creëren? Met deze producten tover je de stijl in huis.
 
 
Shop de producten
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid