‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Klik her hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet
fredag 08. marts 2024 Kursus og netværk
 
 
Er I også faret vild i kanaljunglen?
Vi vælter os i digitale løsninger lige fra Yammer og Slack til Teams, LinkedIn og intranet for slet ikke at tale om alle de nye muligheder, AI har givet os. Men hvilke skal I vælge til jeres interne kommunikation? Og hvordan kan de supplere hinanden?

For at få succes med den interne kommunikation handler det i dag i langt højere grad om at designe et kanalmix, der passer til organisationens behov, og om at møde målgruppen, hvor de er, frem for stædigt at sidde og håbe, at de kommer til de kanaler, som du leverer indhold til.

På dette kursus lærer du, hvordan nye digitale kanaler spiller sammen med de mere traditionelle, hvilket indhold der virker i kanalerne, og hvordan intern kommunikation spiller en rolle i at få kanalerne til at leve i organisationen.

Kursus: Skab effektiv intern kommunikation med de nyeste digitale kanaler
9. april 2024, kl. 09.00-15.30

Se hele programmet her

Spørgsmål? Skriv altid til os på kforum@kforum.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.
 
 
Få værktøjer til bedre forandringskommunikation
Kurser Tirsdag 16. april 2024
 
Adfærdskommunikation: Få din målgruppe til at ændre adfærd
Kurser Onsdag 24. april 2024
 
Masterclass: Intern kommunikation
Kurser Fredag 03. maj 2024
 
Intern kommunikation
Netværk Tirsdag 19. marts 2024