Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 18 oktober 2017

Subsidie voor schoolsporttoernooien 2017/2018

Subsidie voor schoolsporttoernooien 2017/2018
18-oktober-2017 | De gemeente Aalsmeer subsidieert in 2017/2018 wederom Aalsmeerse sportverenigingen voor het organiseren van de jaarlijkse schoolsporttoernooien.
Lees verder >

Bent u al voorbereid op langer zelfstandig thuis wonen?

17-oktober-2017 | Afgelopen week zijn de Vrijwillige Woonvoorlichters Ouderen (VWO’s) van start gegaan. Deze vrijwilligers zijn de laatste maanden opgeleid om ouderen te helpen om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.
Lees verder >

Kom op 4 november naar de Aalsmeerse WOONDAG

18-oktober-2017 | Aalsmeer is een gemeente waar mensen graag wonen en willen blijven wonen. Dat is niet altijd eenvoudig, want de woningmarkt zat jarenlang ‘op slot’. Om inwoners te helpen bij het vinden van een passende woning in Aalsmeer, wordt op zaterdag 4 november van 11.00 – 15.00 uur een WOONDAG georganiseerd in het gemeentehuis.
Lees verder >

Derek was op de landelijke kinderburgemeestersdag in Delft

17-oktober-2017 | De Aalsmeerse kinderburgemeester Derek Buikema is afgelopen zaterdag samen met wethouder Jeugd Gertjan van der Hoeven naar de tweede landelijke kinderburgemeestersdag in Delft geweest. Vorig jaar was de eerste editie in Aalsmeer. Naar aanleiding van deze succesvolle dag hebben Stichting Kinderrechten. Nu in samenwerking met de gemeente Delft, museum Prinsenhof en de Kindercorrespondent het initiatief genomen voor de tweede kinderburgemeestersdag.
Lees verder >

Bijeenkomst 30 oktober: Aalsmeer en de Metropool

18-oktober-2017 | Op 30 oktober is de derde bijeenkomst van Aalsmeer in zicht in het Dorpshuis Kudelstaart. Thema is Aalsmeer en de metropool. Hoe verandert de wereld Aalsmeer? Welke kansen en uitdagingen liggen er voor Aalsmeer, als gemeente en als onderdeel van de metropoolregio?
Lees verder >

Kunstgrasvelden en het milieu

16-oktober-2017 | Onlangs heeft de koepel van milieuorganisaties Recycling Netwerk aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie vanwege mogelijke milieurisico’s bij het gebruik van rubberkorrels op en onder sportvelden. De organisatie stelt dat sportclubs, gemeenten en bandenleveranciers strafbaar zijn, omdat het rubber zware metalen zou lekken in de bodem.
Lees verder >

Gemeente Aalsmeer start Duurzaamheidsfonds

18-oktober-2017 | Op dinsdag 10 oktober, de jaarlijkse dag van de duurzaamheid, start gemeente Aalsmeer het Duurzaamheidsfonds. Hiermee wil de gemeente duurzame initiatieven van groepen bewoners en bedrijven stimuleren die bijdragen aan het duurzamer maken van woningen in Aalsmeer. Het fonds heeft 450.000 euro beschikbaar voor de komende twee jaar.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer