Fijn weekend, en veel zonnig leesplezier!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

En ook van zijn leeftijd jokt Boyd Hoek, een van de succeskletsers uit Videolands realityserie Snelle Jongens, een paar jaartjes af.

 
 
Quote
 

Het is niet louter hosanna op de Provada: 'Alles wordt kneiterduur'

De sfeer zit er goed in tijdens de eerste echte post-corona-editie van vastgoedbeurs Provada. Neerlands betonbazen mogen weer! Al wordt er ook gemekkerd. 'Projecten staan on hold, iedereen kijkt naar elkaar.'

 
 
Quote
 

Voormalige kroonprins Unilever alweer weg bij miljardenbelofte Livekindly

Al na twee en een half jaar vertrekt Kees Kruythoff (53), die eerder bijna de grote baas was geworden bij de zeep- en margarinemultinational, als topman bij vega-belofte Livekindly.

 
 
Quote
 

Hier wilt u bij zijn: het ELLE Decoration Trend Event 2022

Wilt u zich onderdompelen in de allernieuwste trends op interieurgebied? Bent u benieuwd naar de interieur- en designtrends van de toekomst?

Kom dan op zaterdag 25 juni naar het ELLE Decoration Trend Event 2022! Als u nu uw kaarten scoort krijgt u direct een gratis combi-ticket voor Depot Museum Boijmans Van Beuningen cadeau ‘en wordt u uitgenodigd voor een borrel op Het Podium – het spectaculaire platform op het dak van de eventlocatie Het Nieuwe Instituut.

 
 
Quote
 

Erfenisellende: Zussen strijden met broer om miljoenen

Marinus Smits overleed al 23 jaar geleden, maar zijn kinderen vechten nog steeds om zijn nalatenschap.

 
 
Quote
 

Schevenings icoon dreigt kopje onder te gaan, kortom: red de Pier!

Opnieuw staat de toekomst van hét Nederlandse strandicoon op het spel. Er moet geld, veel geld bij, anders moet hij straks toch weer dicht. De Scheveningse Pier is van iedereen, maar niemand wil zomaar voor de kosten opdraaien.