View this email in your browser
 

SPECIAAL VOOR JOU: SUMMER DEAL!
 

Lieve yogi(ni),

It's the summer of (self) love! Hoe lief ben jij de afgelopen periode voor jezelf geweest? Heb je geluisterd naar wat jouw lichaam en geest nodig hebben? Wij nodigen je uit om jezelf deze zomer op een cadeautje te trak. Met onze Summer Deal ontvang je nu 50% korting op starten met Meditatie:


Mis je focus en rust in jouw dagelijks leven? Deze 8-weekse online cursus is gericht op een kalmere geest en het verlagen van werkstress. Krijg concrete tools die je direct kunt toepassen zodat jij meer concentratie, focus en rust ervaart. Start met meditatie en zorg voor een shift in jouw mindset. Lees meer over starten met Meditatie >

Wil je meer verdieping? In september starten we met onze Ashtanga Based Docentenopleiding, die in verschillende weekenden te volgen is. De nadruk van deze opleiding ligt op persoonlijke groei en ontwikkeling. Én er staan nog meer trainingen en opleidingen op de agenda. Lees hieronder verder voor meer info!

 

Namasté en liefs,

Team Yogaplace 🙏

Yoga introductiecursus - 3 september t/m 8 oktober

Heb je altijd al eens willen kennismaken met yoga, maar heb je de stap nooit gezet? Of ben je er even uit geweest en wil je je er weer eens in verdiepen? Leer de belangrijke basiselementen van yoga zoals zonnegroeten, ademtechnieken, energiesloten, focuspunten en nog veel meer. Ontdek de verschillende stijlen en ontwikkel jouw concentratie, flexibiliteit, kracht, ontspanning en rust. Meld je nu aan voor € 90,- en ontvang een yogamat cadeau.
Meld je hier aan
Ashtanga Based Docentenopleiding - 11 sept 2021 t/m 24 april 2022

Met deze opleiding kies je voor persoonlijke groei. Je maakt een innerlijke reis die je naar jouw essentie brengt en tot transformatie leidt. Je leert eeuwenoude authentieke wijsheden integreren en yoga als een levensstijl te ervaren. Op deze manier vind je vrijheid op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau. Daarnaast ga je het yogadocentschap eigen maken. Ook krijg je professionele begeleiding in het stukje docentschap. 
Ik heb interesse
Ga mee met Manon, oprichtster en eigenaresse van Yogaplace

"Je kunt jezelf helen. Daar geloof ik sterk in. Wat je ervoor nodig hebt, is het bewustzijn dat je lichaam en geest één zijn én een echt in contact zijn met je innerlijke kracht en mogelijkheden. Yoga is wat mij betreft de sleutel daartoe." Dit weekend is voor alle niveaus toegankelijk en vooral geschikt voor mensen met een bereidheid om naar binnen te kijken en van daaruit weer te gaan stralen naar buiten toe. Er zijn nog maar een paar plekken vrij.. Ben je erbij?

Boek hier
Wist je dat?
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2021 Yogaplace, All rights reserved.
Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Uitschrijven kan via de link hieronder.
 
Our address is:
Yogaplace 
Rijksweg Zuid 43A
6131 AL
Sittard
 
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.