Zonnestralen in Twente!
Niet goed leesbaar?

Geniet van de Twentse zonnestralen!
 

Wat een weertje! De afgelopen weken werden we dagelijks verblijd met een heerlijk zonnetje. In combinatie met de groene bomen, de bloemen die weer aan de struiken zitten en de glooiende landschappen is het écht genieten in Twente. Wat gaat u doen met Pinksteren? Er zijn nog een paar kamers vrij op ons mooie landgoed. Wist u trouwens dat we weer twee waarderingen in ontvangst hebben mogen nemen? 
Boek uw verblijf

Bib Gourmand 2022


Yes, we hebben 'm weer 'in de pocket'. Ook dit jaar heeft Michelin onze keuken gewaardeerd met een Bib Gourmand. U kunt dus nog steeds bij ons terecht voor een heerlijk Bib Gourmand menu. Zachtgegaarde zalm, medaillon van diamanthaas en een mousse van boerenkwark... Zomaar een greep uit dit culinaire menu! 
Bekijk de menukaart
Pinksterweekend

Pinksteren komt er aan! Besteed uw extra vrije dag goed en kom lekker overnachten op Landgoed de Holtweijde. Er zijn nog enkele kamers vrij. Twee overnachtingen en 's morgens uitgebreid ontbijten met een glaasje bubbels vanaf €235,00 per nacht. 
Boek uw verblijf
Travellers' Choice 2022!

Onlangs zijn we door Tripadvisor uitgeroepen tot "Travellers Choice" van 2022! Dit betekent dat we tot de top 10% hotels wereldwijd behoren. Een hele mooie waardering, die we hebben gekregen naar aanleiding van reviews van onze gasten. We zijn er natuurlijk erg trots op! 
Win een verblijf voor twee!

Volgt u ons al op Instagram? We vieren dat we maar liefst 5.000 volgers hebben behaald met een gave winactie. Heerlijk overnachten, 's avonds dineren en 's ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt buffet.  
Instagram de Holtweijde
Tot gauw in zonnig Twente!
Met hartelijke groet,
namens het hele team van de Holtweijde,
 
 
Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen
Facebook
Instagram
Website
Copyright ©  2022 | Landgoed de Holtweijde | Alle rechten voorbehouden.
U krijgt deze mail omdat u onlangs een bezoek heeft gebracht aan ons landgoed.

Ons adres:
Spiekweg 7 - 7635 LP Lattrop
0031-(0)541-229234

Afmelden voor deze nieuwsbrief