Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

48-32

Super Compact cranks, handig?

Het Super Compact crankstel is een redelijk nieuw verschijnsel dat met de komst van de gravelbike aan populariteit wint. Geen 52-39, geen 50-34, maar een 48-32 vooraan. Het is een filosofie die tegen de opkomst van de 1x aandrijving in gaat. We reden afgelopen maanden met zo'n crankstel van FSA in het rond. Top of flop? Dat lees je op de site.

Fiets

Klimmen

5x uitdagende bergroutes in Europa

De Stelvio en Mont Ventoux zijn bij iedere fietser wel bekend, maar er zijn nog zo veel andere uitdagende bergroutes in Europa. We noemen een Colle del Sommeiller, of de Col du Nover. Mocht jij niet vies zijn van een flinke klimtocht, dan zijn de vijf routes die we voor je uitkozen een mooie uitdaging. Zet ze op je bucketlist en laat het ons vooral weten als je er een (of meerdere) gefietst hebt!

Fiets

Getest

4x Overschoenen

Het is eindelijk écht winter in Nederland. De temperatuur ligt rond het vriespunt en fietsen zonder fijne overschoenen is op dit moment geen pretje. We hebben verschillende soorten overschoenen van Rogelli, GripGrab, BBB en Craft getest om te kijken of het hiermee wel mogelijk is om de vrieskou te trotseren.

De mooiste klassieker van het jaar

Ga met Fiets naar Limburgs Mooiste

Sta jij dit jaar aan de start van Limburgs Mooiste op 15 juni 2019? Je ontvangt nu een gratis startbewijs bij een half jaar abonnement op Fiets. Je betaalt nu slechts €37,50, een korting van maar liefst 52% op de totale winkelwaarde.

Fiets
Fiets

Wist je dat?

Grootste fiets ter wereld

Wekelijks geven we je uitleg over een bizar, grappig of mysterieus fietsweetje. Deze week: wist je dat de grootste fiets ter wereld bijna 4 meter hoog is? En dat deze gemaakt is door niemand minder dan El Diablo (ook wel de Tourduivel genoemd)? Het klinkt bizar en dat is het ook, maar de grootste ‘rijdbare fiets’ ter wereld is 7,8m lang, 3,7m hoog en de wielen hebben een diameter van maar liefst 3 meter!

Fiets

Getest

Maloja mtb winterkleding

Oké, je hebt winterkleding en winterkleding. Dit setje is geen winddichte waterdichte hardshell met tig functies. Wel een gevoerd warm baggy shirt voor de mooie winterse dagen met bijpassende waterdichte broek. Dit RunchM fietsshirt is gemaakt uit een mooie dikke gevoerde stof. Prettig als buitenste laag. Waar het shirt wat eenvoudig is en niet veel uitleg behoeft is de broek een stuk meer ‘high-tech’.

Fiets

La Machine x Fiets

365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 53x11. Altijd op de pedalen, met zon of regen. Never not riding! 

Naast het It's in the stars shirt en de sweater is het Never Not Riding T-shirt nog steeds verkrijgbaar in de shop.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer