Je kunt nog mee met het Suzuki V-Strom Adventure Weekend 2018
Webversie
 
  Suzuki  
In deze editie
• Extreem lage rente
• Lezers MotoPlus testen V-Strom-range
• V-Strom Weekend bijna vol
• Internationale GSX-R meeting
• Nieuwe commercial Swift Sport
 
 

Suzuki
 
Extreem lage rente

Kom je financieel net iets te kort om de motor van je dromen te kopen? Je betaalt nu een extreem lage rente bij het financieren met het Suzuki Betaalplan! De actie geldt tot en met 31 december 2018 op nieuwe Suzuki's en alle merkoccasions. Zo kun je optimaal profiteren van het motorseizoen!

 


Suzuki
 
Lezers MotoPlus testen V-Strom-range

Twintig lezers van MotoPlus voelden op uitnodiging van dit motormagazine de vernieuwde Suzuki V-Strom 650 en V-Strom 1000 aan de tand. Hun oordeel luidt onder meer: 'een uiterst prettige metgezel' en 'zeer makkelijk om leuke wegen te veroveren'. Check snel alle lovende reacties!

 


Suzuki
 
V-Strom Adventure Weekend bijna vol

We zitten bijna vol! De aanmeldingen voor het Suzuki V-Strom Adventure Weekend 2018 lopen storm. Maar wie wil dat nou niet, een paar dagen toeren door het mooie landschap van Midden-Engeland? En dat volledig verzorgd! De prijzen voor deelname beginnen bij € 299,- per persoon. Meld je snel aan, nu kan het nog.


 


Suzuki
 
Internationale GSX-R meeting

Voor de allereerste keer is er een internationale GSX-R meeting met support van Suzuki-importeurs uit verschillenden landen. En uiteraard zijn ook Nederlandse GSX-R-rijders van harte welkom! Het event belooft een waar spektakel te worden. Speciale gast is Kevin Schwantz, de bekende Amerikaanse racecoureur. Ben jij er ook bij?


 


Suzuki
 
Nieuwe commercial Swift Sport

Lichter, sneller, sportiever... kijk de Swift Sport eens schitteren! Wij zijn benieuwd welke fun-factor jij de Swift geeft. Daarom nodigen we je uit om een proefrit te maken of om 'm te komen bekijken bij je Suzuki-dealer. De nieuwe Swift, Swift Sport of Swift Sportline: welke kies jij?



Direct aan de slag

   
 
 
Volg Suzuki
  Facebook   Instagram   YouTube   Suzuki  



Indien je geen prijs stelt op het ontvangen van deze digitale nieuwsbrief van en over Suzuki, dan kun je je eenvoudig uitschrijven. Het is niet mogelijk om via een reply te reageren op dit e-mailbericht.

Deel deze nieuwsbrief

Facebook     Facebook