‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i browser
søndag 21. august 2022 :  Anbefaler
 
 
Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema
SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.
Insider fra skandale-projekter: "Når man begynder at grave kommer sandheden frem"
Mangeårig partner står frem og fortæller om ejendomsprojekter med tråde til advokat. ”Hvorfor er det ikke politianmeldt,” spørger insideren om projekterne, der trækker en hale af konkurser, retssager og bondefangede investorer efter sig.
Professor skyder postudbud ned: "Urealistisk" at få en skarpere pris
Et udbud af befordringspligten vil ikke give en billigere pris for at få omdelt posten, end tilfældet er med Postnord i dag. Det mener professor, der advarer om, at et udbud omvendt kan koste samfundet penge. Venstre vil fortsat have prisen testet.
Klumme
 
Dyr SAS-redning har ingredienserne til at blive en politisk varm kartoffel
SAS kan sætte endnu et flueben i arbejdet med at undgå en konkurs, men prisen for at overleve er høj. Samtidig er der udsigt til, at amerikansk finanskæmpe træder ind i ejerkredsen sammen med den danske stat. Den slags har tidligere skabt politisk ravage.
Morten Bødskov vil bruge særregel for at forsvare maritim industri i milliard-indkøb
Forsvarsministeren bebuder over for ShippingWatch, at han skridt for skridt vil argumentere for ”væsentlige sikkerhedsinteresser”, når Forsvaret over de kommende år vil investere 40 mia. kr. i nye skibe.
Selvlappende dæk giver hovedbrud hos dansk genanvender
De såkaldt self-sealing bildæk markedsføres som miljøvenlige og sikre for forbrugerne, men skaber voldsomt knas i maskineriet på Genans fabrikker. Ifølge direktør bruger man årligt millioner på at frasortere dem.
Hemmelig producent af marksprøjter søger tilladelse til Ruslands-eksport
Dansk virksomhed har søgt om undtagelse fra restriktioner, så russiske kunder kan få komponenter. Direktør vil ikke afsløre, om de sender udstyr til Rusland - men understreger, at der er stort etisk dilemma for at opretholde fødevareproduktion.
Per Kogut taler ud om NNIT-exit: "Jeg så slet ikke denne her opsigelse komme"
Den tidligere NNIT-direktør Per Kogut blev skiftet ud for mere end et år siden. Tiden har han brugt på at overveje fremtiden, mens han har gået lange ture med hunden. Så lange, at nu gider den ikke mere, og Per Kogut må finde på noget andet at lave.
Royal Unibrew forudser ændringer i forbrugernes adfærd: ”Vi skal være på tæerne"
Fremadrettet skal bryggeriet være mere opmærksom på, at forbrugerne kan vælge nye veje mod discountmarkedet, lyder det fra adm. direktør Lars Jensen. Han peger på stigende inflation som årsag til den forventede adfærdsændring.
Flere advokatfirmaer retter fokus mod iværksættere og potentielle milliardsucceser
Advokatfirma var med, da dansk succeshistorie blev solgt i milliardhandel, og generelt har advokater blikket rettet mod startups, hvor de lokker med gratis rådgivning. Men er der tale om gode gerninger, eller skal det kunne mærkes på bundlinjen?
Bankdirektører ser fordele i alsidig produktpalet – forbrugerråd advarer
Stort set alle landets pengeinstitutter er finansielle supermarkeder ifølge Erhvervsministeriets definition. En række direktører ser fordele ved at have en bred vifte af produkter på hylderne, mens Forbrugerrådet Tænk ser faldgruber i institutternes incitament til at promovere produkter fra samarbejdspartnere.
Jesper Jarlbæk: "Vi ser højt profilerede venture-cases og sågar super unicorns fejle"
Den erfarne investor med tunge tillidsposter i det danske investormiljø mener, at der bag mange selskabers nye fokus på indtjening fremfor vækst gemmer sig et historisk paradigmeskifte, der er langt mere vidtrækkende end blot en ændring i konjunkturerne.
Lundbeck passerer atter milliard-milepæl
Lundbeck har efter årets andet kvartal atter et lægemiddel, der omsætter for mere end 1 mia. kr. i ét kvartal. Ifølge adm. direktør Deborah Dunsire ventes væksten at fortsætte.
Watch jobs
 
 
Business analyst / Product owner with a passion for making decarbonizing energy easy
 
 
 
Private Banking rådgiver søges til Ringkjøbing Landbobank i Herning
 
 
 
Kvantitativ risikoanalytiker til PKA
 
 
 
Chef-/Senior-Projektleder til Komplekse Grønne Gas-Projekter
 
 
 
Din karriere som pensionsrådgiver starter her
 
 
 
IT-infrastrukturspecialist – hjælp os med at implementere en ny platform
 
 
 
IT QA Manager
 
 
 
Sampension søger forretningsorienteret jurist til Kundejura
 
 
 
Principal Laboratory Technologist Medicinal Chemistry
 
 
 
Administrativ forretningssupporter søges til bankens hovedkontor
 
 
 
Passioneret pensionsrådgiver, der har medlemmet i centrum
 
 
 
Medical Director
 
 
 
Redaktionschef til stor lokalredaktion
 
 
 
Privatkunderådgiver til Tårs
 
 
 
Dedikeret teamleder til Operations og Værdiansættelse
 
 
 
Senior UX/UI Designer – Head of product design
 
 
 
Stærk Procesejer og intern Delivery Manager
 
 
 
Afdelingsdirektør - Erhverv Viborg
 
 
 
Forretningsudvikler indenfor kreditområdet
 
 
 
Brænder du for finansiel rådgivning af privatkunder?
 
 
 
Medarbejder til Udvikling, Kontrol & Overvågning inden for fonds- og valutaområdet
 
 
 
Portefølje Manager (senior) til alternative investeringer
 
Se flere jobs