Gaaf nieuws! Eric van ’t Zelfde geeft een gastcollege in ‘Teamintelligentie’. Het nieuwe seminar van Jitske Kramer bij DenkProducties. Op 12 april deelt Eric zijn beste inzichten over extreem teamleiderschap, die hij opdeed als tegendraads schooldirecteur.
Klik hier voor de webversie.
DenkProducties
Superteambouwer Eric van ’t Zelfde
Beste,
Gaaf nieuws! Eric van ’t Zelfde geeft een gastcollege in ‘Teamintelligentie’. Het nieuwe seminar van Jitske Kramer bij DenkProducties. Op 12 april deelt Eric zijn beste inzichten over extreem teamleiderschap, die hij opdeed als tegendraadse schooldirecteur.
 
Het verhaal van Eric van ‘t Zelfde
In 2009 werd Eric van 't Zelfde directeur van het Hugo de Groot, één van de slechtste scholen van Rotterdam. Met slechts 34 aanmeldingen van nieuwe leerlingen per jaar, dramatische examenresultaten, vermoeide docenten en criminaliteit.

Van 't Zelfde pakte de problemen buiten de gebaande paden aan. En transformeerde het Hugo de Groot in vijf jaar tijd tot één van de beste scholen van Nederland. Misschien ken je Eric ook als directeur van het tv-programma Dreamschool.
 
Dit brengt Eric op 12 april:
Hoe realiseer je een ingrijpende verandering in een team?
Wat vergt het van jou als leider?
Waar moet je tegen kunnen?
Maar wat levert het op als het je lukt?
 
 
-› Meer over Eric van 't Zelfde
 
 
Jitske Kramer + Eric van ’t Zelfde = Teamintelligentie
Met de komst van Eric van ’t Zelfde is het seminarprogramma Teamintelligentie helemaal rond. Je krijgt op 12 april de ‘best of’ inzichten van Jitske Kramer én het openhartige verhaal van Eric van ’t Zelfde. Die twee componenten smelten samen tot een ijzersterk programma vol inspiratie om meer uit je team te halen!

Meer dan 100 mensen zijn er al bij op 12 april. Er is nog een stoel over. Als je nu inschrijft, is die voor jou.
 
Jitske Kramer: Teamintelligentie
 
-› ja, ik wil deelnemen
 
 
Volg ons op:
FTINYouTubeFlickrInstagram
Namens DenkProducties ontvang je deze mail op het volgende adres: newsletter@newslettercollector.com
© 2022 DenkProducties - Afmelden - Contact - Privacy