Surf, sun & party!

3 years ago


Text only:

HuskKlik hier om de online versie te bekijkenSurf, sun & party!


Kun jij niet wachten tot de winter en wil je ook deze zomer avonturen beleven met je vrienden? Dat kan! Husk introduceert namelijk Surfblend; de ultieme surf, sun & party vakanties in Frankrijk en Spanje. Dus verruil nu je snowboard voor een surfboard en ga met Husk en Surfblend mee op een te gekke zomervakantie!

Surfblend heeft de beste surf hot spots aan de Franse en Spaanse kust voor je geselecteerd, waar je overdag kunt (leren) surfen en chillen op de mooiste stranden. Zodra de zon onder is, is het partytime en kun je losgaan tot in de late uurtjes! Voor je verblijf kun je kiezen uit appartementen, een resort, luxe beachcamps of zelfs een VW-campervan voor de ultieme surfers ervaring. Op alle bestemmingen zorgt de Nederlandstalige Surfblend-crew ervoor dat jij de tijd van je leven hebt!

Wees er snel bij, want als je nu boekt, ontvang je een gratis cruiser skateboard bij je boeking (op = op!). Husk biedt je daarnaast ook nog eens een introductiekorting aan van €50,- op alle zomerbestemmingen van Surfblend, gebruik daarvoor de code husk-surf bij het boeken van jouw surfvakantie!
Contact
Tel : 0900 - 8822 (75 c.p.g.)
Fax: 010-2802169
E-mail: info@husk.nl
Internet: www.husk.nl
PS: Deel deze mail met je vrienden!
Home  Bestemmingen  Zoek en Boek  AanbiedingenAangemeld met e-mailadres: Nnewsletter@newslettercollector.com
Afmelden voor de nieuwsbrief

Winter.husk.nl

Categories: Holidays Winter Sports | Snow Abroad Tourist agency Country | Continent
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019