Let the sun shine!
SUMMER VIBES

Heb jij je welverdiende vakantie al geboekt of hink je nog op allerlei (wilde) gedachten? Want wanneer je single bent ligt de wereld ineens letterlijk en figuurlijk aan je voeten.Gezellig met vrienden, solo op avontuur of ondanks je twijfels toch met andere singles? Het kan allemaal! Volgens een onderzoekje van een datingsite zit het zo met de relatiekansen van singles op reis. Waar singles het liefst naar toe gaan op vakantie deze zomer en met wie...? Dat lees je hier!

LASTMINUTE GRATIS KOS?
Droom je van een zalige zonvakantie met je beste single vriend(in)? Singlessite.nl geeft 2 prachtige, zonnige singlevakanties weg naar het schitterende Griekse eiland Kos! Jullie vertrekken volgende week op 6 juli, dus kom snel in actie!  Vis je achter het net? Dan zijn er op Single2Travel.nl ook nog een paar heerlijke zomerse lastmintue vakanties te ontdekken. Meer reizen vind je natuurlijk ook op de agenda!
50+ EN weer single: gedoe?
Vrouw, de 50 gepasseerd en opnieuw alleen. Single zoals het tegenwoordig heet. Hoewel je absoluut geen zin hebt om de rest van je leven alleen te blijven heb je ook geen zin om je te begeven in die dating jungle waar je over hebt gehoord. Dus wat te doen wanneer je opeens weer alleen bent? De zomer is officieel begonnen; de tijd dat meisjes in rokjes lopen, festivals in volle gang zijn en de terrassen volstromen.  Wat zijn de voordelen van daten in de zonnige zomermaanden?
RELATIES & DE LIEFDE
Als het gaat om de liefde kun je Europese mannen niet over één kam scheren. Want waar het hart van de Spanjaard sneller gaat kloppen wanneer hij een cadeautje van je krijgt, geeft de Engelsman weinig om statussymbolen. Nieuwe liefde in het vizier? Dan krijg je op zekere leeftijd ook te maken met zijn ex. En natuurlijk… hij is dolgelukkig met jou en je weet het absoluut zeker; ondanks de kinderen die ze samen delen voelt hij geen echte liefde meer voor haar. Maar toch… Ook te lezen in de rubriek relaties:

SCHEIDEN & KINDEREN VERTELLEN - VEEL PRATEN - NIET LUISTEREN - EERSTE KEER SEKS 5 DO'S EN DON'TS VOOR HEM EN HAAR - EXTRAVERT BETER DAN INTROVERT?
DRANK & FEESTEN
Champagneliefhebbers opgelet: in Amsterdam opent een heuse champagnebar haar deuren. Single vrouwen in Amsterdam zijn er in overvloed en wanneer je niet wil downdaten blijft er weinig te vissen over in die vijver met leuke, lekkere mannelijke vrijgezellen. Althans… dat zegt men. Is seks een reden om vaker te gaan daten? Hou je wel van een beetje 'vreemd'? Dan zijn deze 5 festivals je op het lijf geschreven! 
SEKS & SHAME
Wist je dat veel seks eigenlijk alleen goed is voor mannen? En of je het nu slutshaming, afzeiken, met de grond gelijk maken, voor schut zetten of internetpesten noemt: het online iemand (die je doorgaans niet persoonlijk kent) compleet afmaken of voor gek zetten is hotter dan hot en irritanter dan ooit. Info over seks onder jongeren, tips van een datingcoach over seks op een eerste date & nog veel meer? Check it out
Volg ons