Bekijk en bestel: Zomercarnaval Rotterdam
Beste meneer / mevrouw Do
Nog geen plannen voor dit weekend maar wel zin in een gezellig feest? Morgen gaat het Zomercarnaval Rotterdam van start: twee dagen lang staat de havenstad in het teken van kleur, dans en passie. Vorig jaar rond deze tijd was de Koninklijke Nederlandse Munt zelf in Rotterdam om het eerste exemplaar voor het Zomercarnaval Rotterdam 2022 te overhandigen.

Puur gouden kans
Van deze feestelijke dag zijn de prachtige uitgiften nog een mooie herinnering. Het is onderdeel van onze serie ‘Immaterieel Erfgoed in Nederland’. Wat dacht u van de gouden uitgifte? Een puur gouden munt is een bijzonder goede aankoop. Er zijn slechts 10 gouden munten van deze uitgifte, waardoor u verzekerd bent van een zeldzame munt die slechts bij een handvol mensen in het bezit is. U kunt daar één van zijn: er zijn nog enkele stuks verkrijgbaar.

Swingend zilver en bijzonder BU
De Zomercarnaval Rotterdam uitgifte in zilver heeft een bijzonder detail: hier is gebruik gemaakt van kleur op de munt, waardoor u kiest voor een bijzonder kleurrijke en unieke munt. Een ware aanwinst voor uw muntencollectie. Voor het compleet maken van uw Coincard Catalogus mag de feestelijke uitgifte in BU-kwaliteit niet ontbreken. Ga swingend het weekend in na het aanschaffen van deze uitbundige munt!  
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Zomercarnaval Rotterdam Coincard
Bekijk en bestel: Zomercarnaval Rotterdam Zilver 1 ounce met kleur
Bekijk en bestel: Zomercarnaval Rotterdam Goud 1 ounce
Privacy  •  Voorwaarden