Bekijk het actuele aanbod van NHG-Nascholing
april 2019
 
Masterclass Medisch Leiderschap
Slechts 40 plaatsen beschikbaar!
Het succesvolle Symposium Medisch Leiderschap uit 2018 keert terug als Masterclass. Ga in kleine groepen aan de slag en leer hoe u met leiderschap uw invloed kunt vergroten. Opzoek naar praktische tips, concrete handvatten en duidelijke voorbeelden om zelf de regie te nemen? Kom dan naar de Masterclass Medisch Leiderschap op 12 september 2019.
   
 
Actueel EKC-cursus aanbod
Zorg voor kwaliteit huisartsenzorg
Speciaal voor de Erkend Kwaliteits Consulenten (EKC'en) ontwikkelt het NHG  scholingen. Altijd georganiseerd op een centrale locatie in samenwerking met kwaliteitsspecialist LINKH. De komende maanden staan op de agenda: balans werk-privé, presentatievaardigheden, leidinggeven en motiverende gespreksvoering.
 
Nieuwe e-learning beschikbaar
Angst en depressie
Steeds vaker komen patiënten met gevoelens van angst of depressie op het spreekuur. Hoe diagnosticeert u deze patiënten? Maak de PIN en ga met concrete handvatten over diagnose stellen en beleid voor behandelen en afbouwen aan de slag. Ook geschikt voor poh-ggz. 
"Heel praktisch en toepasbaar medisch inhoudelijk". 
   
 
Persoonsgerichte diabeteszorg
Van jaarcontrole naar jaargesprek
Diabeteszorg vraagt een persoonsgerichte aanpak en gedeelde besluitvorming. Het jaargesprek biedt u de kans om de wensen en mogelijkheden van de patiënt centraal te stellen. We hebben deze cursus geheel vernieuwd. U leert over de opbouw van het gespreksmodel en oefent met collega’s. Wilt u moderne persoonsgerichte diabeteszorg verlenen? Dan kunt u deze cursus op uw praktijk organiseren.
   
Afmelden of voorkeuren wijzigen | Disclaimer | www.nhg.org