Spil på alle dine strenge

Jul og nytår med symfonien

Jul og nytår er fuld af musik for hele familien hos os i Symfonisk Sal. Syng med på juleklassikerne - både dem fra TV og julesanghæftet - og skyd nytåret i gang med en vaskeægte promenadekoncert!

Alletiders julekalender • 20. dec • kl. 19.00

De bedste sange fra TV-julekalenderne gennem tiden - Jul på slottet, Nissebanden, Vinterbyøster, Jul i Valhal, Absalons hemmelighed, Jesus og Josefine, Juleønsket og flere endnu! Alt sammen fremført af nisseklædt børnekor og veloplagte Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

Læs mere / Køb billet

Sangen har (engle)vinger • 21. dec • kl. 19.30 • GRATIS adgang

Julehygge og gode danske julesange er i højsædet når vi sammen synger Musikhuset – og højtiden – varm. Concert Clemens synger for, ledt af Carsten Seyer-Hansen, som med sin store erfaring med korsang nok skal sørge for, at vi alle får en skøn aften sammen. Og hvor tit har man mulighed for at blive akkompagneret af et helt symfoniorkester? 

Læs mere

Nytårspromenade! • 4.-13. jan • kl. 15.oo / 19.30

Det nye år fejres med en aarhusiansk udgave af den britiske tradition “Last Night of the Proms”. Fest, farver og musicalstjernestunder, i en eksklusiv blanding med Brahms, Tjajkovskij, Gershwin, Elgar, Lumbye og mange flere!

Læs mere / Køb billet
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2017 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.