De 5 favorieten van Renate van Uytert‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

Nog 2 weken en dan is de grote Epplejeck Birthday Party 🥳 

Het beloofd een super gezellig feestje te worden met hapjes, drankjes, leuke standjes van leveranciers en locale bedrijven en uiteraard TÉ GEKKE aanbiedingen! Want wie jarig is trakteert😉 Kom jij ook op ons feestje? Bekijk het programma per filiaal:

Programma

A.s. maandag zijn al onze filialen gesloten vanwege het  personeelsfeest!

Filialen

Heb jij al onze toffe jubileumdeals gescoord? Houd je mailbox en socials de komende dagen in de gaten, want er komt nog meer!

Alle deals

25% EXTRA KORTING

Shop nu de laatste pareltjes van de zomercollectie met extra veel korting! Van woensdag 13 t/m zondag 17 september ontvang je namelijk 25% extra korting op de zomercollecties van N-Brands X Epplejeck, HV Polo, Kingsland en QUUR 🌞

Ik wil extra korting

Epplejeck Anniversary collectie

Laat je innerlijke fashionista los en wees een trendsetter met deze té gekke Limited Edition kledinglijn 😍 Van joggingbroek tot vest, met deze super comfi kleding maak je niet alleen de blits op stal, maar ook in de sportschool, winkelstraat of languit op de bank!

Dit wil ik!

Blitse zonnebrillen voor stoere meiden!

Een heuze zonnebril van het merk PaardenPraatTV! 

Wie wil dat nu niet, de wereld bekijken door de bril van Britt Dekker? 

PaardenPraat TV

Nieuw van KEP Italia

Veiligheidshelm Cromo 2.0 Diamond, Suède en Swarovski  

Veiligheidshelm Cromo 2.0

Textile Golden Sand

De 5 favorieten van

Renate van Uytert:

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten andere paardeneigenaren gebruiken voor hun paard(en)? In de 5 favorieten van, lichten paardenmensen producten uit die voor hen onmisbaar zijn.

Lees verder

Ook komend weekend staat Epplejeck met een te gekke stand op Horse Event! Kom naar stand 61 en shop als eerste de nieuwe N-Brands x Epplejeck collectie of shop exclusieve kortingen op o.a. QUUR en La Valencio. 

Meet & Greet Bo Kasbergen op de Epplejeck stand:
Zondag 17 september 13:00 – 14:00

Meer info

STYLED BY #epplejeck