Bekijk hier de online versie
Koning van de Jeugd Yusuf Khalid
Beste meneer/mevrouw ,
 

Koning van de Jeugd Yusuf Khalid is een vrolijke gast, maar als hij op Kleine Prinsjesdag zijn Troonrede voorleest gaat het om zeer serieuze zaken.

Voor veel kinderen en jongeren in Nederland is het leven geen feestje, bijvoorbeeld omdat ze gestrest of depressief zijn. Yusuf vindt dat we hen niet in de kou mogen laten staan. Op 13 september vertelt hij in de Ridderzaal hoe we dat moeten aanpakken.

Wil jij erbij zijn en tegelijkertijd de finale van het UNICEF Kinderrechten Debattoernooi meemaken? Lees dan verder, of meld je meteen aan

De winnaars van UNICEF Kinderrechten Debattoernooi 2018 met premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge.
 
Welkom op Kleine Prinsjesdag 2019
 
Rood pluche, Haagse historie, jongeren die debatteren met politici en de Troonrede van Koning Yusuf: Kleine Prinsjesdag heeft het allemaal!

Meld je gratis aan en kom op 13 september met hoed en/of stropdas naar het Binnenhof, dan zorgen wij voor een koninklijke ontvangst.
Meld je aan   Meer info
Wij staan voor kinderrechten
 
Luister naar de mening van kinderen
Artikel #12
Art. #12 Mening van kinderen
Kinderen mogen hun mening geven. Zeker als het om henzelf gaat. Naar die mening moet ook echt worden geluisterd. Meer kinderrechten
 
UNICEF geeft toegangskaarten weg voor de 50PlusBeurs.
 
Wil jij naar de 50PlusBeurs?
 

UNICEF is van 17 tot en 21 september te vinden op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Het leuke is dat we aan onze donateurs tien entreekaarten voor twee personen mogen weggeven*!

Het is wel wie het eerst komt het eerst maalt, dus wees er snel bij. En kom op de beurs in elk geval langs bij onze 4D Experience, een unieke film over kinderrechten die letterlijk al je zintuigen aanspreekt.

*Deze kaarten worden aangeboden door de organisatie van de 50PlusBeurs en gaan niet ten koste van jouw steun aan kinderen.

Ja, ik wil die kaarten   Meer info
Als je UNICEF in je testament zet, kunnen kinderen bijvoorbeeld - dankzij jou - naar school.
 
UNICEF op je bucketlist
 
Veel Nederlanders hebben een bucketlist. Uit onderzoek in opdracht van UNICEF blijkt bijvoorbeeld dat ze het Noorderlicht willen zien (met stip op één), hun motorrijbewijs willen halen, of toewerken naar een ideaal gewicht.

'Iets goeds voor kinderen doen' is ook een vaak genoteerde wens. Staat dat ook op jouw lijstje? Neem dan UNICEF op in je testament, want dan doe je zéker iets goeds voor kinderen.
Lees meer   Resultaten uit het onderzoek
Pierre uit de Centraal-Afrikaanse Republiek was ernstig ondervoed, maar is dankzij Plumpy'Nut weer op gewicht.
 
Plumpy’Nut to the rescue!
 
Het spande erom, bij Pierre uit de Centraal-Afrikaanse Republiek. Hij was zo ernstig ondervoed, dat zijn vader voor z’n leven vreesde. Gelukkig was redding nabij: superpindakaas Plumpy’Nut hielp hem er snel bovenop.

In het online magazine zie je hoe Pierre dankzij Plumpy'Nut in nog geen maand tijd helemaal opknapte.
Bekijk de foto's   Lees meer
Welke organisatie die zich inzet voor jongeren verdient de Paul van Vliet Award?
 
Wie verdient de Paul van Vliet Award?
 
Ken jij organisaties die zich met hart en ziel inzetten voor jongeren in Nederland? Vind jij dat ze daarom de Paul van Vliet Award verdienen (plus 10.000 euro, beschikbaar gesteld door de Efteling)? Geef dan aan hen door dat ze zich kunnen inschrijven voor de verkiezing van 2019.
Ja, ik ken een organisatie
Rift Valley Experience 2018
 
Informatieavond Rift Valley Experience 2019
 
Volgend jaar is de tweede editie van de Rift Valley Marathon Experience. Locatie is de Riftvallei in Kenia, waar de beste lopers van de wereld zijn geboren. Als je meedoet geef je via UNICEF en de Lornah Kiplagat Foundation meisjes in Kenia kansen. Op 4 september is in Utrecht een informatieavond.
Ja, ik kom naar de infoavond
Doe mee met Minderen voor Kinderen en doneer wat je bespaart door iets niet te doen.
 
Minderen voor Kinderen is terug!
 
7 dagen geen wijntje
7 dagen geen koffie 'to go'
7 dagen niet uit eten
7 dagen zonder iets waar je misschien best wel een weekje zonder kunt.

Durf jij de uitdaging aan? Doe dan mee met Minderen voor Kinderen en doneer wat je bespaart door iets niet te doen. Daarmee steun je kwetsbare kinderen, ver weg én dichtbij.
Ja, ik ga minderen   Meer info
En? Wat vind je van deze e-mail?
 
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden