‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Se denne email i din browser
Nyt fra Experimentarium
05. mar 2020
Hvilken sportsgren passer bedst til dig?
Har du boldøje eller får du mest bolden i øjet? Er du solist eller teamplayer? Tag Sportstesten med hele familien og sammenlign jeres resultater. Måske bliver I overraskede over hvilken sportsgren, der passer bedst til jer.
Tag testen nu
 
Besøg det nye spisested SMASK
Sæt jer godt til rette i SMASK under de kulørte lamper og få et lækkert måltid, inden I tager videre på opdagelse i udstillingerne. Det nye menukort byder på noget for enhver smag – søde fristelser og saftige sager.
Se menuen
 
Bliv udfordret i OL Testcentret
Legene er begyndt, og I er udtaget! I Testcentret tester I jeres hurtighed, balance og reaktionsevne. Er du modig? Så kast dig ud i 5 Kampen, hvor hele familien bliver udfordret i fem olympiske discipliner.
Oplev Testcentret
 
Er det tid til teambuilding?
Vi sætter en tankevækkende ramme for jeres næste firmaarrangement. Få en sjov, spændende og lærerig dag med teambuilding på Experimentarium, hvor vi garanterer, at I bliver klogere – også på hinanden.
Book teambuilding
 
Hvad vinder de olympiske atleter?
Medaljens historie går langt tilbage. Vidste du for eksempel, at de tyske OL-guldvindere ikke bare vinder medaljer, men også vinder gratis øl resten af livet. Få svar på dine oplympiske og paralympiske spørgsmål lige her.
Spørg om OL
 
Bliv verdensmester i sæbebobler
Lyder boble-volleyball som noget for dig? Brug weekenden sammen, og lær seks seje sæbebobletricks!
Køb sættet her
 
 
 
 
 
facebook twitter youtube linkedin instagram