Tak for 2020 - og goddag til nye ansigter i 2021

Tak for et godt, og på alle måder anderledes år, hvor planlagte aktiviteter skulle laves virtuelle, udsættes eller gentænkes på ny. Vi takker for jeres forståelse, fleksibilitet og loyalitet og ser frem til et nyt år, hvor vi forhåbentlig kan ses lidt mere – både fysisk og online.

2021 byder på spændende nyt. Vi er rigtig glade for at kunne meddele, at vi får en dygtig kollega i Finansiel Regulering & Bestyrelse fra januar 2021. Den stigende regulering og uddannelseskrav gør, at vi opnormerer med en kapacitet fra sektoren. Vi er derfor meget glade for, at vi til januar kan byde velkommen til Mette Køcks, der vil være med på både kendte og nye spændende tiltag i 2021. Du kan læse mere om Mette i nyhedsbrevet for januar.
 
Glæd dig også til foråret, hvor vi holder vores store temadag om outsourcing – dato kommer i næste nyhedsbrev. I dette nyhedsbrev kan du læse mere om complianceseminaret i februar og vores hvidvasknetværk for AML-teams og hvidvaskansvarlige og specialister.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et rigtig godt 2021 – på gensyn!

Complianceseminar den 2. februar i Skanderborg


Der er fokus på compliance og investering, når eksperterne mødes for at dele ud af deres viden til complianceseminar den 2. februar i Skanderborg.

Vi går bl.a. i dybden med markedsmisbrug og Finanstilsynets temaundersøgelse på området.

Nye samfundsforudsætninger er udvidet til også at omfatte investeringsprodukter, hvilket stiller krav til pengeinstitutterne. FinansDanmark, Sparinvest og LOPI tager os hele vejen rundt om produktgodkendelse, herunder også integration af bæredygtighedsrisici i MiFID II og hvordan de nye rammer for investeringsprodukter fremmer bæredygtige investeringer.

Herudover stiller vi skarpt på compliances rolle i forhold til Finanstilsynets Fit and Proper anbefalinger i lyset af Finanstilsynets strategi for 2025.

Du finder det fulde program her >>

 
Læs mere og tilmeld dig seminaret


Netværk for AML-teams

Det planlagte efterårsmøde i 2020 blev udskudt til starten af det nye år. Den 28. januar skal vi høre Skattestyrelsen gennemgå hvidvask og skattesvig med udgangspunkt i en sag fra den virkelige verden. Sagen illustrerer, hvordan selskabsstrukturer anvendes af kriminelle og hvad I kan være opmærksomme på, når I ser på selskabsdokumenterne.

Herudover skal vi høre om Finans Danmarks arbejde med netbankssvindel og den stigende kriminalitet mod bankernes kunder.


Netværk for ansvarlige og specialister

Hovedtemaet for det udskudte møde den 9. februar er det afgørende samspil mellem hvidvaskfunktionen og forretningen – både i forhold til øverste ledelse, på stabsniveau og hos de kundevendte medarbejdere.

Sammen med eksperter og specialister fra sektoren kommer vi omkring forskellige perspektiver og får inspiration til at få krav og forventninger til at spille sammen med resten af organisationen. Desuden får du seneste nyt fra den internationale scene og fra det nationale samarbejde.

Vil du også være medlem af et af netværkene?

Du kan stadig nå at tilmelde dig de udskudte møder i starten af 2021. Send en mail til projektkoordinator Anne Bessmann-Petersen på abp@finansudd.dk. Du kan også læse mere på vores hjemmeside:

Tryghed hos FU

Vi passer på hinanden og følger myndighedernes anbefalinger i forbindelse med coronaudbruddet. Får svar på dine spørgsmål om FU og COVID-19 her:

 FAQ om muligheder og vilkår under corona
Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Følg os på Twitter Følg os på Twitter
Følg os på LinkedIn Følg os på LinkedIn
Ud fra din tilmelding af nyhedsbreve på finansudd.dk har vi fundet ovenstående nyheder relevante for dig.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, kan du opdatere din profil og dine abonnementer til FUs nyhedsbreve her. Ønsker du at afmelde samtlige nyhedsbreve fra FU, kan du gøre det her

Se hvilke fagområder du kan tilmelde dig inden for nyhedsmails fra FU 

Se eksempler på tidligere udsendte nyhedsbreve inden for fagområderne

Finanssektorens Uddannelsescenter
Skovsvinget 10
8660 Skanderborg  
Tlf. 8993 3333 · E-mail info@finansudd.dk