Tak for i år - vi håber du har haft en god oplevelse

3 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev uge 52: Glædelig jul og optimeret nytår
Se denne mail i din browser
Året går på hæld og vi vil gerne benytte lejligheden til at takke dig for den interesse, du har vist Uvildige.dk, i året der er gået.
Vi håber du haft gode oplevelser med Uvildige.dk i 2015. Enten gennem et rådgivningsforløb eller som deltager på et af vores foredrag. Måske har du modtaget nyttig viden via en eller flere af vores artikler eller måske har du fået en positiv og brugbar oplevelse i anden sammenhæng. Kort sagt, håber vi, at der har været noget, som er værd at skrive hjem om.

Del din oplevelse
- du er vores vigtigste ambassadør

Vi vil tillade os, at runde året af med en venlig opfordring til dig om netop at skrive om dine gode Uvildige.dk oplevelser, eller på anden vis dele dem med omverdenen. Ønsket er, at det kan bidrage til udbredelse af det gode og vigtige budskab om uafhængig finansiel rådgivning - og naturligvis gerne Uvildige.dk.
Har du lyst til at bidrage hertil, har vi nedenfor præsenteret tre forslag, som du nemt og hurtigt kan benytte nu og her.

1. "Synes godt om" Uvildige.dk på Facebook og del din gode oplevelse dine venner
2. Følg Uvildige.dk på LinkedIn og del eksempelvis en relevant artikel i dit netværk
3. Giv din brugeranmeldelse og vurdering af Uvildige.dk på Trustpilot
Udover at du hjælper nogle i dit netværk med et nyttigt tip, så modtager du også tips og gode råd fra os på Facebook og LinkedIn, mens du på Trustpilot kan finde andres oplevelser med Uvildige.dk.

Hvorfor vil vi gerne du deler din Uvildige.dk oplevelse?

Det vil vi af den simple grund, at du, som tilfreds kunde, er vores bedste ambassadør. Vi oplever størstedelen af vores nye henvendelser kommer på baggrund af positive henvisninger fra netop tidligere og og nuværende kunder.
Vi har da også lige taget imod en ny kunde, som valgte Uvildige.dk efter grundig research. Først via Google, så via Finanstilsynets liste over finansielle rådgivere med rette tilladelse, og endelig via en detaljeret gennemgang af en nøje udvalgt liste på fem rådgivningsudbydere - blandt andet med fokus efterlevelse af uafhængigheden.
Det er jo en god historie, synes vi, men også et godt eksempel på, at vejen kan være lang og snørklet, hvis man vil træffe et godt, grundigt og trygt valg. Du kan hjælpe med at forkorte denne vej, til fordel for os, men også til fordel for den potentielle nye kunde, som søger rådgivning. 
Vi håber du vil bidrage til at øge kendskabet om muligheden for uafhængig finansiel rådgivning, og vi håber som sagt du har en god oplevelse af tage afsæt i.
Endnu engang tak for i år - og mange tak, hvis du vælger at runde året af med at sprede Uvildige.dk ringe i vandet. Vi ønsker dig og din familie en glædelig jul og et optimeret nytår!

PS. En sidste, men vigtig, tilføjelse...
Skulle du have haft en dårlig oplevelse, hører vi naturligvis også gerne fra dig. Vi har rådgivet tusindvis af kunder de seneste syv år, og der har været få tilfælde, hvor forventningsafstemningen ikke har været god nok. I de tilfælde har vi gjort hvad vi kunne for at ændre det til en god oplevelse. Men det kan vi kun gøre, hvis vi får det at vide. Så skulle du have haft en mindre god oplevelse, håber vi du vil sende den på kontakt@uvildige.dk eller give os et kald på 4358 4644. Så vil vi efterfølgende gøre vores til at der bliver rettet op herpå.
www.uvildige.dk
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2015 Uvildige.dk, All rights reserved.
Du modtager denne mail, da du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev på www.uvildige.dk. Kontakt os venligst med evt. spørgsmål eller kommentarer.
Uvildige.dk
Tlf: 4358 4644 
kontakt@uvildige.dk
Find os i hele landet - se vores kontorer her
Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse nyhedsbreve?
Du kan opdatere din profil her eller afmelde dig her

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019