Hej John

Tak for to gode dage på Building Green i Aarhus

Tak til alle, der kiggede forbi STARK på Building Green i Aarhus i sidste uge. Sammen med jer var vores bæredygtighedsambassadører med til at sætte fokus på, hvordan man nemt og effektivt kan bygge mere bæredygtigt 🌳 Se glimt fra dagene nedenfor.


Nåede du ikke forbi Building Green? Husk, at du altid kan få hjælp af vores ambassadører. Vi har 150 af dem, og du finder dem her.

Håndbog gør det nemt at finde den rigtige mørtel eller cement

RAW-mørtler er lækre at arbejde med og har en meget høj kvalitet. Det er resultatet af, at de er udviklet i samarbejde med murere.


Hos RAW finder du et bredt udvalg i kvalitetsmørtler og cement. Kig med i håndbogen og få et godt overblik over cement, mørtler, anvendelsesområder og blandingsforhold.


Skulle du være i tvivl om, hvilken mørtel der er den rette til opgaven, er det nemt at finde svar. Alle RAW-mørtler har tydelige ikoner på sækken, der viser styrke, eksponeringskasser, vandforbrug, blandetid osv. Det er nemt at gå til. Se oversigten over ikonernes betydning i håndbogen. Og ellers kan du altid spørge os i STARK – vi står klar til at hjælpe.


Se et udvalg af RAWs mørtler her.

RAW til professionelt byggeri

 
 
 

RAW Muremørtel bakkesand, 20 kg.

 
 

Pris ex. moms

85,56 DKK

Pris incl. moms

106,95 DKK

 
   
 
 
 
 

RAW Portland Kalkstenscement CEM II 42,5 R, 25 kg.

 
 

Pris ex. moms

47,16 DKK

Pris incl. moms

58,95 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: