Wat is nodig om in 2030 emissieloos te werken?
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Takeuchi TB290-2 midigraver is compacte longreach
(advertorial)
alt
Wendbaar talent in midi-segment
‘De Wacker Neuson EW65 is een mooie machine met een breed inzetbereik’, concludeert de testmachinist. ‘Een sloop-sorteerfunctie, Powertilt, een draai-kantelstuk, een trekhaak, giekdemping, spatborden, extra verlichting, het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden voor extra uitrusting.’
PW
Terugkijken: BouwMachines Webinar
Wat is nodig om in 2030 emissieloos te werken? Tijdens de BouwMachines Kennisdag Online gingen 4 sprekers uit de sector in op deze vraag. Heeft u ons live-webinar gemist? Kijk hier de uitzending terug.
Bekijk de video >
PW
Mobiele windmolen voor emissieloze bouwplaats
Emissies zijn steeds vaker een probleem bij het verkrijgen van een bouwvergunning, maar er is een potentiële oplossing: een mobiele windmolen. De uitklapmolen van GMB kan op locatie genoeg stroom opwekken om een hele bouwplaats op te laten draaien. 
Stikstofproblematiek zet forse rem op infraprojecten
Het aandeel vertraagde infraprojecten in de verkennings- en planuitwerkingsfase is in de periode 2019-2021 sterk toegenomen. De grote toename is vooral te wijten aan de stikstofproblematiek. Dat blijkt uit de jaarlijkse Infrastructuurmonitor van het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB).
Lees verder >
Infra Relatiedagen 2021 geannuleerd
Infra Relatiedagen 2021, gepland op 2, 3 en 4 februari in Evenementhal Hardenberg, gaat niet door. De vakbeurs wordt verplaatst naar 1, 2 en 3 februari 2022. Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met exposanten besloten.
Lees verder >
Partnernieuws
Van bouwraam naar (3D)laser en tablet: Hoe werkt de digitale maatvoerder?
Bouwbedrijven, ook de middelgrote en kleine, zullen moeten digitaliseren. Geringe winstmarges,  faalkosten, geringe mankracht: digitalisering is noodzaak. Beginnen kan het beste bij het begin van elk project: bij de maatvoering in het veld. Wat wordt er als digitale maatvoerder van je verwacht?
Lees verder >
Online abonnement
Word abonnee en ontvang gratis hét BouwMachines Testboek 2021 t.w.v. € 14,95
Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? 

Kies dan voor één jaar BouwMachines Online met 10% korting op de maandprijs én ontvang het BouwMachines Testboek 2021 gratis (op=op).
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright