Werken met slimme machines: kans of bedreiging?
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Takeuchi TB225: primeur met Nederlandse wortels
Takeuchi komt met de TB225. Een machine die specifiek voor Europa is ontwikkeld, op initiatief van importeur Verhoeven. Bijzonder, want dat gebeurde niet eerder. 
(advertorial)
Intro-abonnement BouwMachines
BouwMachines is hét vakblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. Sluit nu voor slechts € 99,- een voordelig introductie abonnement af voor het vakblad, inclusief de gratis digitale nieuwsbrief.
Werken met slimme machines: kans of bedreiging?

Hoe kijkt u aan tegen de opmars van slimme machines? Is dit een verbetering, of een verslechtering? Een kans of een bedreiging? En wat zou er volgens u nog meer geautomatiseerd kunnen worden?

Lees verder >
Cat lanceert Next Generation 36-tons graafmachines

Caterpillar introduceert de Next Generation 36-tons graafmachines: de 336 en 336 GC. Beide modellen moeten zorgen voor meer efficiency, lagere kosten en meer comfort voor de machinist.

Lees verder >
(advertorial)
Hoeveel verlof heb je? 
Met onze verlofbriefjes, vakantiekaarten en wandplanners houd je overzicht op je eigen vakantiedagen, maar ook op die van je medewerkers. Simpel en efficiënt. Dat zijn wij! Onze Formulieren en Opbergsystemen zijn speciaal ontwikkeld om jou te helpen jouw administratie op orde te houden.
2 nieuwe mobiele Atlas overslagmachines voor Interrec

Interrec b.v. in Helmond heeft via Hans van Driel B.V. uit Tiel 2 mobiele overslagmachines in gebruik genomen. De Atlas 200MH en de Atlas 350MH overslagmachines draaien in de recycling.

Lees verder >
Pladdet levert Hitachi met snelwisselgiek aan Sagro

Pladdet leverde een nieuwe Hitachi ZX350LC-6 met snelwisselgiek aan Sagro. Die vervangt een Hitachi X350LC-3 die met een standaard giek en een Super Long front is uitgerust.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright