Bouwmachines
Online versie
Afmelden | Wijzigen
Mainimage
Tal van primeurs op Intermat (deel 1)
Standhouders van Intermat onthalen de bezoekers binnenkort op talrijke primeurs. Fonkelnieuwe machines, nieuwe motoren, nieuwe tiltrotators; het is te veel om op te noemen. BouwMachines brengt in twee etappes een overzicht. Vandaag deel 1.
(advertorial)
Meld je nu aan voor Moving UP 2018
Tradus nodigt je uit voor Moving Up op 25 april. Hét event waarbij jij in direct contact komt met internationale traders en experts. Neem deel aan deze middag vol frisse inzichten, informele discussies en goed eten en drinken! Deelname is kosteloos, maar het aantal beschikbare plekken is beperkt. Bevestig daarom snel jouw deelname!
Bevestig hier jouw deelname >
PW
BouwMachines Praktijktest: Ljungby L20
Gewoonlijk testen we bouwmachines altijd in de zandbak. Niet deze maand. Want ook in de praktijk draait niet elke wiellader of graafmachine uiteindelijk in het zand. We testen een Ljungby L20 in zijn dagelijkse praktijk aan de houtklem.
Personeelstekort begint ook in inframarkt op te lopen

De woningbouw kampt al een tijdje met een schreeuwend personeelstekort. In de infra begint het tekort aan mensen ook steeds nijpender te worden.

Lees verder >
Oud-topman Ballast Nedam aan het roer bij kranenbouwer Huisman

Voormalig Ballast Nedam-topman Theo Bruijninckx gaat kranenbouwer Huisman leiden. De 55-jarige bestuurder is begin deze maand benoemd tot bestuursvoorzitter.

Lees verder >
Hogere afzet en prijzen stuwen winst Van Leeuwen Buizen

Van Leeuwen Buizen heeft afgelopen jaar de omzet met 12 procent opgevoerd tot 613 miljoen. De leverancier van stalen buizen en buistoepassingen zag de nettowinst vernegenvoudigen tot 6,3 miljoen.

Lees verder >
Pongers gaat voor hybride Komatsu HB365LC-3

Begin dit jaar deed de eerste Komatsu-sloopmachine zijn intrede in het machinepark van Pongers uit Rijssen. Het sloopbedrijf koos voor de Komatsu HB365LC-3. Machinist Mariekus Pongers is razend enthousiast over de hybride sloopkraan. ‘Dit werkt fantastisch, mede dankzij het OilQuick volautomatisc>>

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright