Talent On The Move | Gratis Livestream

20 april - 19:00 & 20:30

 

De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Het opent deuren naar een wereld waar niet veel studenten of beginnende dansers toegang toe hebben. En dat in een veilige omgeving. ‘We kunnen op een professionele manier aan de slag, zonder dat we de volledige verantwoordelijkheid al hebben,’ zegt Aaron, danser bij Codarts Dance Company. ‘Alle voordelen, met minimaal risico.’

Normaliter zijn de danssterren van de toekomst door heel Nederland te bewonderen, maar dat is door corona een stuk lastiger geworden. Om iedereen toch de kans te bieden om de toekomst van de dans te bekijken én om de dansers van Codarts Dance Company een kans te bieden hun kunsten te laten tonen hebben wij besloten twee livestreams te organiseren.

Donderdag 20 april om 19:00 uur en om 20:30 uur zullen de livestreams gratis te zien zijn. Beide livestreams hebben een uniek programma. Dat betekent voor de echte fanaten dus een avondvullend programma!
 
Reserveer nu je digitale stoeltje ➀
Twitter
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2021 Holland Dance,
All rights reserved.


U kunt u Afmelden voor deze nieuwsbrief 
of uw gegevens aanpassen.