In de post corona wereld zijn er minder werkplekken op kantoor nodig denkt Peter Helfrich, Regional Head SW Europe & Member of the Operational Board bij vastgoedbelegger Patrizia.
Vastgoedmarkt
Online versie
Talk of the Town: ‘Output wordt niet beter door op kantoor te zitten’
In de post corona wereld zijn er minder werkplekken op kantoor nodig denkt Peter Helfrich, Regional Head SW Europe & Member of the Operational Board bij vastgoedbelegger Patrizia.
Lees verder >
De toekomst van parkeren: extra stenen of blik op straat?
Ruimte is zeker in Nederland een schaars goed. De auto dreigt daarbij in steeds meer gemeenten het kind van de rekening te worden, al proberen steeds meer vastgoedbeleggers en parkeerbedrijven op een slimme manier het ‘blik van de straat te krijgen’.
Lees verder >
Waarom die sanering van binnensteden er voorlopig niet komt
Het ziet er nog niet naar dat Nederland op grote schaal zijn binnensteden gaat saneren. Dit is waarom.
Lees verder >
(advertorial)
webinar
Gratis webinar: Toekomst van datacenters 
De behoefte aan datacenters groeit snel. Aan welke vestigingsvoorwaarden moeten deze nu voldoen en wat zijn de kansen voor Nederland? Wat is de meerwaarde van datacenters voor onze economie en samenleving? Deze vragen komen o.a. aan bod tijdens het webinar. 
Woning kopzorg nummer 1 voor jongeren
Gevraagd naar hun toekomst maken jongeren tussen de 18 en 28 zich vooral zorgen over hun woonsituatie. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van jongerenhuisvester 1828.
Lees verder >
Overheid overweegt staatssteun aan Hema
De overheid zit aan tafel bij de gesprekken over de redding van Hema.
Lees verder >
‘Laat werknemers zelf bepalen hoe ze hun werk inrichten’
Werkgevers moeten hun werknemers de ruimte en verantwoordelijkheid geven om zelf te bepalen hoe en waar ze hun werk willen doen. 'Werk is niet iets waar je naartoe gaat, werk is iets wat je doet,' zegt Jeroen Lokerse, directeur van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield Nederland in een interview met >>
Lees verder >
‘Deze crisis is een versneller van veranderingen die al gaande waren’
Dagvoorzitter Pauline de Wilde interviewt de hoofdredacteur van Vastgoedmarkt, Servaas van der Laan, over hoe hij met deze crisis omgaat.
Lees verder >
Hoofdkantoor cosmeticabedrijf in WTC Rotterdam
Babor Cosmetics heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Bouwinvest voor de huur van ca. 467 m2 kantoorruimte in de monumentale laagbouw van World Trade Center (WTC) Rotterdam. Naast het kantoor zal Babor de ruimte ook gebruiken als opleidingscentrum voor schoonheidsspecialisten.
Lees verder >
Heerlen schiet weinig op met komst Aldi naar ’t Loon
Het kwakkelende winkelcentrum 't Loon in Heerlen moet weer nieuw leven in worden geblazen door de komst van de Aldi. Maar dat gaat het noodlijdende winkelcentrum én Heerlen als retailstad niet redden, blogt Ruud de Wit.
Lees verder >
(advertorial)
Talk of the Town
Praat mee over de toekomst van NL
PROVADA & Vastgoedmarkt lanceren op 16 & 17 juni de eerste volledig digitale Talkshows over de Toekomst van Nederland. Experts zoals Jeroen Lokerse, Jan Rotmans en Wendy Verschoor schuiven bij ons aan. De talkshows streamen we live vanuit de spectaculaire rooftopstudio van Capital C in Amsterdam. 
VASTGOEDMARKTBANEN
Topjobs
Adviseur Vastgoed
Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
Allround Taxateur niet-woningen
Cocensus
Toezichthouder ruimtelijke ordening en bouwen
Gemeente Winterswijk
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright