Zes deals die te mooi zijn om te laten lopen, deze aanbiedingen zijn geldig t/m 19 juni
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Tassenweek, kies de juiste tas voor al jouw avonturen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

KIES DE JUISTE TAS
VOOR AL JOUW AVONTUREN!

 
Camera, check. Lens, check. Geheugenkaarten, check. Vakantie, check. Maar hoe gaat alles mee? Een fototas is een must voor de fotograaf on the go. Of je nu op vakantie gaat of even eropuit.

Daarom is het Tassenweek bij Kamera Express, met mooie kortingen op allerlei tassen. In deze Klapper zes aanbiedingen die te mooi zijn om te laten lopen.
 
 
 
 

WANDRD Hexad Carryal Duffel 60 Liter Wasatch Green

 

De WANDRD HEXAD Carryall Duffel is een ruime, stevige tas met een inhoud van 60 liter. De veelzijdige tas is als rugzak te dragen of als een duffel bag met één van de vier handgrepen. De HEXAD is gemaakt van waterbestendig en duurzaam dekzeil, zo blijft al je apparatuur beschermd tegen slecht weer. Van dagtrips tot weekendtrips, de WANDRD HEXAD Carryall Duffel past zich aan aan jouw avontuur!

 
 
 
 

Manfrotto Advanced2 Travel Backpack M

 

De Manfrotto Advanced2 Travel Backpack M is een veelzijdige rugzak waar een camerabody met drie tot vier extra lenzen in past. De tas is verdeeld in twee delen, het onderste gedeelte is makkelijk toegankelijk via de zijkant. Verwijderbare, losse verdelers houden je apparatuur goed op z’n plek. Het waterafstotende materiaal beschermt tegen de regen, voor echt bar en boos weer wordt een regenhoes meegeleverd.

 
 
 
 

Think Tank Airport Advantage graphite

 

De Think Tank Airport Advantage is de perfecte reisgenoot! De rolkoffer voldoet aan de handbagage-eisen en biedt ruimte aan een camerabody en drie à vier lenzen. Verstelbare, gewatteerde verdelers beschermen en organiseren jouw uitrusting. Rol de koffer door het vliegveld of draag hem aan één van de drie handgrepen. Dankzij waterafstotend nylon en een meegeleverde regenhoes hoef je je geen zorgen te maken over het weer op je bestemming.

 
 
 
 

Mindshift Backlight 36L Photo Daypack Woodland Green

 

De Mindshift Backlight 36L is de ideale camerarugzak voor buitenfotografen die op zoek zijn naar optimaal comfort en gebruiksgemak! In de tas is ruimte voor één of twee spiegelreflexcamera's, vier tot zes lenzen, een flitser en extra camera-accessoires. Je hebt eenvoudig toegang tot je apparatuur via de achterzijde van de tas, aanpasbare verdelers organiseren de inhoud. Draag de rugzak met de verstelbare schouderriemen of gebruik de tailleband voor extra comfort.

 
 
 
 

Cullmann Stockholm 310+ grijs

 

De Cullmann Stockholm 310+ is een stijlvolle, minimalistische tas voor jouw camera-uitrusting. Het interieur van de tas is volledig gewatteerd en heeft aanpasbare compartimenten. In het voorvak met organizer en de gevoerde ritsvakken bewaar je eenvoudig kleine accessoires. Het hoogwaardige buitenmateriaal is vuil- en waterafstotend en slijtvast. Gewatteerde handgrepen en een comfortabele, brede schouderriem zorgen voor goed draagcomfort.

 
 
 
 

Peak Design Travel Backpack 30L – sage

 

De Peak Design Travel Backpack is een robuuste, uitbreidbare rugzak ideaal voor korte reizen en dagelijks gebruik. De achterkant klapt volledig open, zo heb je makkelijk toegang tot al je apparatuur. Verschillende vakjes en zakjes houden de inhoud goed georganiseerd. De tas voldoet aan de handbagage-eisen en heeft diefstal-afschrikkende ritstrekkers, ideaal voor op reis! De rugzak heeft schouderriemen, een opbergbare borstriem en 360-graden handgrepen voor ultiem draagcomfort.

 
 
 
 
 
 
 
 

ELKE WEEK DE BESTE AANBIEDINGEN

 
 
 
 
Iedere week hebben wij de beste weekaanbiedingen voor jou opgesteld. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022