View this email in your browser
Hvordan kommer fremtidens bus- og taxierhverv til at se ud?
Dansk PersonTransport inviterer medlemmer af foreningen til debatmøde i København og Aarhus henholdsvis den 27. og 28. maj, hvor der vil være besøg af diverse politikere. Begge dage kl. 17.
 
Taxibranchen plages af asiatiske pirattaxier
Taxibranchen oplever i stigende grad problemer med asiatiske pirattaxier, der befordrer asiatiske turister i Københavnsområdet. Dansk PersonTransport efterlyser en øget politiindsats for at komme problemet til livs.

Regler for eksamenskørsel
Sæsonen for eksamenskørsel nærmer sig med hastige skridt. Derfor bringer Dansk PersonTransport en påmindelse om de gældende regler ved kørsel af denne art.

Lasse Repsholt ny formand i Kollektiv Trafik Forum
Den 22. maj lagde Fynbus lokaler til årsmødet i foreningen Kollektiv Trafik Forum, der blandt andet står bag kollektivtrafik.dk. På årsmødet fik foreningen ny formand - Lasse Rephsolt, der er sektorchef for rutesektoren i Dansk PersonTransport.
 
 

For medlemmer

 

Studietur til Busworld i Bruxelles

Traditionen tro kører busserne med medlemmer og leverandører igen til oktober til Busworld messen. I år afholdes Busworld ikke længere i Kortrijk, men i Bruxelles, hvilket bør gøre det lettere at nå frem. Det endelige program er endnu ikke fastlagt, men sæt allerede nu kryds i kalenderen for nogle hyggelige og udbytterige dage med dine kollegaer og samarbejdspartnere.


Fyraftensmøde hos Fynbus

På baggrund af at Svendborg Kommune har et ønske om et supplerende bud på elbusser fra 2020, vil Fynbus som led i opstartsfasen af udbudsprocessen afholde et "fyraftensmøde" for udbuddets interessenter. Hvis I har interesse i at deltage, bedes I tilmelde jer pr. mail til Charlotte Langer Mortensen på clm@fynbus.dk senest tirsdag den 28. maj 2019 kl. 12.00.


Orienteringsmøde: Udbud af turistbuskørsel til IFIRS

IFIRS er i gang med tilbudsindhentninger samt et EU-udbud af bustransport på Fyn og Jylland og holder i denne anledning et orienteringsmøde. Tilmeldingsfristen er 3. juni.


Igangværende udbud

Der er i øjeblikket igangværende udbud af personbefordring. Du kan læse mere via nedenstående link, hvor vi har lavet en oversigt over udbudene.
Copyright © 2019 Dansk PersonTransport, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du er tilmeldt listen hos Dansk PersonTransport (tidligere Danske Busvognmænd og Dansk Taxi Råd)

Our mailing address is:
Dansk PersonTransport
Nørre Farimagsgade 11
København K 1364
Denmark

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.