Transitie naar gezonder en duurzamer voedselaanbod
 
VIS Magazine
 
 
 
Transitie naar gezonder en duurzamer voedselaanbod noodzakelijk
 
De voedingsindustrie moet veranderen en met een duurzamer en gezonder aanbod komen. Daarvoor pleit Jaap Seidell tijdens zijn lezing op Food Technology. “We hebben ons kapot geïnnoveerd aan producten voor kinderen, maar het zijn allemaal producten die ze eigenlijk niet zouden moeten eten.”
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
Te veel PFAS in garnalen oostelijk deel Westerschelde 
 
PO Delta Zuid en de Nederlandse Vissersbond lieten onderzoek doen naar PFAS in garnalen uit de Westerschelde. Op basis daarvan adviseren ze vissers om niet op garnalen te vissen in het oostelijk deel van de Westerschelde.
 
Lees verder
 
Holland Fisheries Event op 7 en 8 oktober
 
Najaar 2022 vindt de twaalfde editie van het Holland Fisheries Event plaats. Op 7 en 8 oktober komt de branche samen op Urk voor deze visserij- en maritieme beurs. Voor de zesde keer is De Koningshof de beurslocatie.
 
Lees verder
 
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
 
 
‘Geen extra levertijd. We hebben meer voorraad dan ooit’
 
Sinds de oprichting in 1974 is Brabo-Pack in Waalwijk uiteindelijk gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige kunststof verpakkingsmaterialen van PP (polypropyleen), PET (polyester) of rPET (gerecycled polyester), onder meer voor visproducten.
 
Lees verder
 
 
 
Novish ziet kansen op de markt voor plantaardige vis
 
Is er een markt voor plantaardige vis? Maiko van der Meer lanceerde twee jaar geleden met zijn collega’s Novish. Tijdens Food Technology vertelt hij over de ontwikkeling van visvervangers en de lessen die hij leerde.
 
Lees verder
 
Mogelijkheden tot betalings­uitstel
 
Veel ondernemers hebben nog steeds te maken met liquiditeits­­problemen veroorzaakt door de coronacrisis. De speciale regeling voor uitstel van betaling is uitgebreid. Gerrit van den Berg van Profinis geeft uitleg.
 
Lees verder
 
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
Goed teamwerk
 
Lukt het jou en je team om het beste resultaat uit de samenwerking te halen? Heeft iedereen er plezier in en zijn alle betrokkenen tevreden? Als dat niet (altijd) lukt, ben je geen uitzondering. Zowel in de praktijk als uit onderzoek blijkt dat het rendement en werkplezier in teams vaak tegenvalt. Goed teamwerk biedt een prima startpunt voor teams, leidinggevenden, hr-adviseurs, teamcoaches en iedereen die met teams werkt en goed teamwerk wil realiseren.Dit boek won 19 april de OOA Boek van het Jaar Verkiezing 2022.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 3 | april 2022
 
Dit nummer van Vismagazine heeft als thema schelpdieren. Met onder andere:
  • Schaal- en schelpdieren: eiwitbron van de toekomst
  • Seafood Kijkduin
  • Vishandel Bruin-Vis
  • Voedselveilig werken
  • Gastologie zorgt voor klantvriendelijkheid

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers