Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is bekijk deze dan online.


Alstublieft... 'te voet' online 04/2017!

Hierbij de vierde - en laatste - 'te voet online van 2017'. U vindt in deze uitgave weer tal van nieuwsitems en wetenswaardigheden uit de wandelwereld. In dit nummer kunt u genieten van de prachtige reportage van hoofdredacteur Frank Hamdorff, die in Val di Sole in de Italiaanse Dolomieten op grote hoogte van hut naar hut wandelde. Verder o.a. berichten over het historische Westerborkpad, een nieuwe Kamperen App, een videofilmpje van het lichtkunstwerk Pixi, sneeuwschoenwandelen en het bijzondere, winterse wandelevenement De Amsterdam Light Walk. En natuurlijk nog veel meer verse wandelnieuwtjes, de nieuwe website prettigovernachten.nl (interessant voor wandelaars!) en vanzelfsprekend de allernieuwste producten voor wandelaars.

Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp of artikel? Klik dan op de oplichtende onderdelen van de pagina of op de webadressen in de tekst en u wordt direct gelinkt aan de betreffende website. Wij wensen u veel leesplezier!

Wist u trouwens dat u met een simpele klik op de link onder deze nieuwsbrief 'te voet online' doorstuurt naar een bevriende wandelaar? Onthoud dit uw wandelmaatjes niet: kleine moeite, groot plezier!

Klik HIER of op de cover hieronder, lees en geniet



Doe mee met de prijsvraag van Lowa op pagina 2-3 en WIN EEN MASTERCLASS NATUURFOTOGRAFIE van Roeselien Raimond!

 
 
Disclaimer | Privacy Statement

Stuur deze nieuwsbrief door aan een bekende

Pas hier uw gegevens aan

Uitschrijven van deze nieuwsbrief


Gasoline | Alles voor uw website