6 december 2018
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Data Driven Commerce Event
image
VEA verwelkomt nieuwe (bestuurs)leden
De VEA, Vereniging van Communicatieadviesbureaus, maakt bekend dat het nieuwe bestuursleden en een recordaantal nieuwe leden heeft aangetrokken.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Hollands tintje aan Amazon-kerstreclame
Het Metropole Orkest heeft de muziek voor de wereldwijde kerstcommercial opgenomen. Met ‘Can you feel it’ luidt de e-retailer de kerstdagen in.
lees verder
twitter facebook linkedin
Live pitch BMW op het Branded Content Event
[advertorial] Tijdens het Branded Content Event zullen geselecteerde mediapartijen de kans krijgen om hun branded content concept voor het merk BMW live op het podium te pitchen. De live pitch is ieder jaar één van de hoogte punten van het Branded Content Event. Laat je daarnaast inspireren door Paul Smit over de evolutie van content in relatie tot het brein. We sluiten gezamenlijk af met een pubquiz!
image
Albert Heijn doet dit jaar juist niét emo met kerst
Waar Albert Heijn en Plus vorig jaar streden om de meest emotionele kerstcommercial, vaart de Zaanse retailer dit jaar een heel andere koers: de hele maand luidt het motto 'Omdat het december is.' AH wil heel december feestelijk maken en steunt daarom ook events in het hele land.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Beau krijgt 'kerstballen' over de vloer
Lidl heeft een nieuwe kerstcampagne gelanceerd met als thema 'Ga voor goud'. In de tv-commercial krijgt Beau van Erven Dorens zijn studentendispuut bij hem thuis over de vloer. Verantwoordelijk bureau is Joe Public.
lees verder
twitter facebook linkedin
Download gratis: 'DAM for the modern marketer'
[advertorial] Vraag je je weleens af: "Wat kan DAM voor mij betekenen?" Om die vraag te beantwoorden hebben we de 'use case' voor 10 verschillende marketingfuncties uitgeschreven. Kom erachter hoe je digitale content beter kunt produceren, beheren en delen. De sleutel is om het hele team op dezelfde gecentraliseerde tool te laten samenwerken, op hun eigen, unieke manier.
image
Verstappen, Kramer en Nuis figureren in kerst-spot Jumbo
Kerst staat voor veel mensen in het teken van samenzijn. Ook in de nieuwe kerstcommercial van Jumbo viert de hele Jumbo familie weer samen Kerst. Ook komen enkele BN'ers langs, waaronder door Jumbo gesponsorde sporters.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Plus gaat weer emo in kerstcommercial
Vandaag lanceert Plus Supermarkten zijn nieuwe kerstcampagne. De retailer zet wederom in op de verbindende kracht van samen eten, met ditmaal een familierecept in de hoofdrol. En een emotioneel familieverhaal.
lees verder
twitter facebook linkedin
Verbeter uw datakwaliteit met deze 6 tips!
[advertorial] In deze whitepaper krijgt u 6 tips die u helpen de datakwaliteit binnen uw organisatie te verbeteren. Naast het leveren van uw normale diensten of producten, is datamanagement de sleutel tot een succesvolle organisatie.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.