In september weer van start  
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Lees deze nieuwsbrief online
Beste Meet Up-bezoeker,
Het leek allemaal zo mooi. Een succesvolle Meet Up try-out op 9 maart in de nieuwe bieb aan de Neude. Een paar dagen later ging de bibliotheek dicht om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De bibliotheek blijft voorlopig nog dicht en daarom hebben we besloten dat de Meet Ups pas in september weer beginnen.
Dat vinden we heel jammer. Tot die tijd kun je natuurlijk wel naar VPRO’s Tegenlicht op de zondag kijken. De documentaires gaan de komende tijd vooral over – hoe kan het ook anders – virussen. Volgende week zondag volgt een aangepaste versie van ‘Kijken naar de rijken’.
 
Tip: Pakhuis de Zwijger organiseert digitale Meet Ups via Livecast. Let op: reserveer je plek en ontvang een link waarmee je deel kan nemen.
Op YouTube vind je verder heel veel interessante Meet Ups van VPRO’s Tegenlicht.

We hopen je in september weer in onze Theaterzaal te mogen begroeten. Tot die tijd: blijf gezond!

Op onze website: www.bibliotheekutrecht.nl/tegenlicht houden we je op de hoogte.
 
 
Bibliotheek Utrecht - Oudegracht 167 - 3511AL - Utrecht
Profiel wijzigen - Afmelden