Staatssecretaris Van Weyenberg (Infrastructuur) bezoekt Staad
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Tekort aan personeel, hoe los je dat op?
(advertorial)
alt
Duport Lubricare B.V. kiest voor Motorex
Duport Lubricare beschikt over ruim 30 jaar kennis en ervaring in biologisch afbreekbare smeermiddelen. Het bedrijf heeft nu in het Zwitserse kwaliteitsmerk Motorex een kwalitatief volwaardige vervanger gevonden voor Panolin, dat eerder dit jaar besloot om een andere weg in te slaan.
Staatssecretaris Van Weyenberg (Infrastructuur) bezoekt Staad
Staatssecretaris Steven van Weyenberg (Infrastructuur en Waterstaat) bracht op 20 september een werkbezoek aan Staad. Op de agenda: emissieloze machines.
Lees verder >
Gratis online magazine Sloop & Recycling
De rol van sloopaannemers verandert. Zij worden de grondstoffenleveranciers voor de bouw. Het gratis online magazine Sloop & Recycling gaat in op deze nieuwe rol.
Lees verder >
Minister Visser geeft startsein aanleg Innovatiestrook A58
De aanleg van de Innovatiestrook A58 Kloosters bij Oirschot is officieel van start gegaan. De Innovatiestrook wordt een testlocatie voor duurzame wegenbouw.
Lees verder >
Machinevergelijker
Zoekt u een nieuwe graafmachine of wiellader?
Wilt u weten welke (elektrische) bouwmachines op de markt zijn?

Machinevergelijker helpt!
Op Machinevergelijker.nl kunt zich oriënteren en machines vergelijken op basis van technische gegevens met merken als Atlas, JCB, Hitachi en nog veel meer!
PW
VIDEO | Robbert de Waard en zijn Cat M314F
Na het behalen van zijn machinistendiploma begon Robbert op 18-jarige leeftijd zijn carrière op een mobiele graafmachine. Ondanks zijn liefde voor het machinistenvak, besloot Robbert 7 jaar geleden de overstap te maken naar de transportsector.
Partnernieuws
Spierings: ‘IPAR denkt altijd in oplossingen’
Terwijl veel fabrikanten zich zorgen maken over de afnemende beschikbaarheid en oplopende kosten van componenten en onderdelen, vertrouwt Spierings op de langjarige relatie met IPAR Industrial Partners. ‘Als we ze nodig hebben dan zijn ze er voor ons. Juist nu.’ 
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright