De vraag of de huizenprijzen nou wel of niet gaan dalen begint op een welles-nietes-spelletje te lijken. Maar welbeschouwd verschillen de deskundigen niet zoveel van mening. 
Vastgoedmarkt
Online versie
Tekort stuwt huizenprijs over dipje heen
De vraag of de huizenprijzen nou wel of niet gaan dalen begint op een welles-nietes-spelletje te lijken. Maar welbeschouwd verschillen de deskundigen niet zoveel van mening. 
Lees verder >
‘Systeemcrisis door corona wordt iedere dag minder waarschijnlijk’
In veel vastgoedsectoren vallen de effecten van de coronacrisis mee. Dat zegt Marleen Bosma, hoofd Research & Strategic Advisory van Bouwinvest, bij de verschijning van de Bouwinvest Outlook 2021-2023.
Lees verder >
ECB houdt rente gelijk en vergroot opkoopprogramma
De Europese Centrale Bank (ECB) houdt de rente zoals verwacht gelijk. Wel vergroot de centrale bank zijn opkoopprogramma om de economie van de eurozone, die getroffen wordt door de tweede coronagolf, te stimuleren.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Kantoren energielabel C
Kantoren moeten per 1 januari 2023 energielabel C hebben. Wat gebeurt er als uw pand tegen 2023 niet aan deze eis voldoet? Hoe checkt u of uw kantoor aan deze voorwaarde voldoet?
Voormalige recordhouder vindt nieuw onderdak
Swiss Life Asset Managers heeft een van de Lee Towers in Rotterdam gekocht van tB|BHW Projects. De transactie met de voormalige Europoint II-toren aan het Marconiplein past in een lange reeks van deals rondom het kantorencomplex dat nu goeddeels is getransformeerd tot woningen.
Lees verder >
Ook Rabo denkt nu dat daling huizenprijzen uitblijft
Dat economie verre van een exacte wetenschap is, blijkt maar weer uit de wijze waarop de grootbanken de huizenprijs bezien. 
Lees verder >
Nieuwe huurder ziet ondanks corona perspectief in hotel op Gelderlandplein
Het toerisme ligt volledig op zijn gat, maar hotelier Claus Company en vastgoedbelegger Kroonenberg hebben het volste vertrouwen in mooie perspectieven voor het Element hotel in winkelcentrum Gelderlandplein. 
Lees verder >
Ook de financiële topman van URW vertrekt
Jaap Tonckens, de Nederlandse cfo, vertrekt na 11 jaar bij Unibail-Rodamco-Westfield. Dit maakte het beursgenoteerde vastgoedfonds in een persbericht bekend.
Lees verder >
Voormalig warenhuis aan Hoogstraat in Rotterdam wordt hip designhotel
Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter begint volgend jaar met de herontwikkeling van een markant pand in de Rotterdamse binnenstad: Galeries Modernes.
Lees verder >
Henrique Pezij naar Real Estate Consulting
Henrique Pezij versterkt per december als consultant de business line Real Estate Consulting van Drees & Sommer Nederland.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright