18 oktober 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Gratis whitepapers
image
Winnaars Gouden Televizier Ring 2024 bekend - oeuvreprijs voor Van Duin
De Televizier Ringen zijn voor de 59e keer uitgereikt, met vrijwel iedereen van naam uit de TV-wereld in de zaal van Koninklijk Theater Carré Amsterdam, inclusief Joost 'Songfestival' Klein. André van Duin won al eens in 1975 (foto) maar krijgt nu de zeldzame oeuvreprijs. Bekijk hier de complete uitslag.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Campagne Sorry voor kidscollectie SuperRebel
Speciaal voor de ‘kleine rebellen’ die altijd opvallen presenteert SuperRebel KidsGear de wintercollectie 24/25 met een speciale campagne, gebaseerd op het thema ‘Sorry!’
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind de ideale marketing kandidaat met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve marketing professionals? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
Mark de Jonge is de nieuwe uitgever van Bindinc
Mark de Jonge is de nieuwe uitgever van Bindinc. Bindinc verwacht met de komst van De Jonge (50) haar positie als grootste uitgever van tv-gidsen en -media in Nederland te versterken.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[marketeer 210] Sander de Klerk - co founder The Good Roll
Voor deel 210 van onze successerie [marketeer] spreken we Sander de Klerk, die net tot winnaar van de EY Emerging Entrepreneur Of The Year 2024-verkiezing werd gekroond. Dit vanwege zijn goed presterende merk 'The Good Roll'. 'Wij willen de wereld beter maken, vel voor vel.'
lees verder
twitter facebook linkedin
Wie worden de winnaars van de GPCM 2024?
[advertorial] Op dinsdag 12 november worden in B. Amsterdam de winnaars van de awards en bekroningen van de beste contentmarketingcases bekend gemaakt. Wie gaan er met de prijzen vandoor? Kom naar het Grand Prix Content Marketing Festival en je komt erachter. Het is een volledig verzorgde avond met eten, drinken, winnaars en gezelligheid. Zien we je dan?
image
Shortlist TikTok Ad Awards Nederland 2024 bekend
De TikTok Ad Awards willen de schijnwerpers zetten op de opvallendste en meest succesvolle, betaalde advertentiecampagnes die creativiteit inspireerden en positiviteit brachten naar het platform. Hier de shortlist voor de komende editie.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Saskia Hamminga-Roest van SeniorWeb: 'Er zijn 3,6 miljoen 65-plussers; dit is zo'n 20 procent van de bevolking'
Saskia Hamminga-Roest is Marketing & Communicatie Manager bij SeniorWeb, een vereniging met meer dan 150.000 leden opgericht in 1996, met als missie alle ouderen in Nederland te helpen digitaal vaardig te worden en te blijven. Voor aflevering 112 van ‘Mijn Marketing’ reageert zij op een aantal steekwoorden: ‘Marketeers vinden het niet “sexy” om voor deze doelgroep te werken.’
lees verder
twitter facebook linkedin
Wie zijn de grootste online verkopers van ons land?
[advertorial] Je leest het in de nieuwe Twinkle100. De redactie van e-commerce vakblad Twinkle rangschikt jaarlijks de grootste webwinkels, in samenwerking met het Centre voor Market Insights van de Hogeschool van Amsterdam. Wil jij weten welke webshops de meeste omzet hebben en wat hun ontwikkelingen zijn?
image
IPG Mediabrands en Phase it vragen aandacht voor vrouwen in de overgang
Op deze dag, vrijdag 18 oktober, Wereld Menopauze Dag, zet IPG Mediabrands haar samenwerking met Phase it in de schijnwerpers. Al geruime tijd werken beide organisaties samen om vrouwelijke medewerkers te ondersteunen tijdens de overgang.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.