Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

8 juli 2021

AmersfoortMail

Terrassen in het weekend een uur langer open bij mooi weer
Op vrijdag- en zaterdagavonden in de periode tot 30 september hebben horecaondernemers in de binnenstad – inclusief het Eemplein en Oliemolenkwartier – bij een temperatuur van 25 graden of hoger de mogelijkheid om hun terras een uur langer open te houden (tot 2.00 uur).
Lees meer
 
Tweede ster Keurmerk Veilig Ondernemen voor Winkelcentrum Vathorst
Winkelcentrum Vathorst heeft de tweede ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. Gaby de Ruiter van het Centrum van Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) onthulde het certificaat samen met betrokken partijen op Winkelcentrum Vathorst.
Lees meer
 
Sint-Jorispenning voor Jaap Hengeveld
Op zondag 4 juli ontving Jaap Hengeveld, initiatiefnemer en promotor van diverse sportevenementen in Amersfoort, uit handen van burgemeester Lucas Bolsius de Sint-Jorispenning van de stad Amersfoort. Hij krijgt de gemeentelijke onderscheiding voor zijn grote inzet voor de sport in Amersfoort tijdens de vierde editie van de Obstaclerun.
Lees meer
 
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 18 juli 2021
Lees meer
Bekendmakingen en Stadsberichten
Bekendmakingen en Stadsberichten publiceert de gemeente in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Bekendmakingen bestaan uit verkeersbesluiten, omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen. Deze bekendmakingen kunt u ook digitaal ontvangen via de app Omgevingsalert.Lees meer
Stadsoorkonde voor voetbalvereniging CJVV
Op zaterdag 3 juli 2021 reikte burgemeester Lucas Bolsius een Stadsoorkonde uit aan de Christelijke Jongelieden Voetbal Vereniging (CJVV) uit Amersfoort. Zij ontvingen de Stadsoorkonde ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan in 2020.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I