Nieuwsbrief van 23-5-17 6:46:00
Online bekijken

Terreininrichting: kant en klare afscherming van uw goederen 

TROAX BOX – kant-en-klare afscherming van uw goederen

De Troax box is een vrijstaande, afsluitbare ruimte die interessant is voor bijvoorbeeld bouwsites. De box bestaat uit wanden en een dak in sterk gaas. U kunt het gebruiken als permanente opslagplaats, maar deze is ook gemakkelijk te demonteren en terug elders op te bouwen. Het gegalvaniseerde model is perfect voor buitengebruik. 

Natuurlijk spelen met speeltoestellen van IJreka

IJreka heeft een breed assortiment speeltoestellen voor verschillende leeftijdsgroepen maar ook voor iedere locatie zijn eigen uitstraling. Gaat het om een speellocatie binnen of buiten, toestellen van RVS of robinia vele mogelijkheden zijn bespreekbaar bij IJreka

Entreematten voor buiten: fraai, duurzaam en kosten besparend

Parken, tuinen, speelplaatsen of overige buitenterreinen zijn esthetisch fraai en dragen zonder meer bij aan een verhoogde sfeer op kantoren, scholen en andere panden.
Al het groen, grind en straatwerk leiden echter tot een groter vuilaanbod. Het gevolg zijn hoge schoonmaakkosten, mogelijke verkleuringen van vloerbedekkingen en het vergroot de kans op uitglijden. 

Heras plaatst perronhekwerk op station Den Helder

Op het station in Den Helder heeft Heras een speciaal perronhekwerk geplaatst. Het hekwerk is een speciale variant van het spijlenhekwerk Heracles. Op verzoek van de klant is zowel een leunhekwerk als een spijlenhekwerk gemonteerd voor de staanders. Normaal gesproken wordt dit geplaatst achter de staanders. Met deze hekwerken werkt Heras mee aan de bescherming van het spoor.

Nieuwe school kleurt Leidse Houtkwartier

De nieuwbouw van het Driestar College, een kleinschalige christelijke school voor 450 leerlingen, is klaar.
In het ontwerp zijn verschillende functies samengebracht zoals het kleurrijk schoolgebouw, sportzalen, een hoofdkwartier voor de basketbalvereniging BS Leiden en parkeergelegenheid. 

SoundBlox akoestische betonblokken voor binnen- en buitentoepassing

Soundblox zijn hoogwaardige akoestische betonblokken met een groot absorptievermogen. Soundblox vormen een uitstekende, innovatieve en betaalbare oplossing voor het vraagstuk van de akoestische klimaatbeheersing binnen een ruimte.

Ontdek de nieuwe massieve terrasplank in Twinson

Deceuninck stelt zijn hoogkwalitatieve, massieve terrasplank in Twinson® voor. Deze nieuwe omkeerbare plank van 14 cm breed in kunststof-houtcomposiet is specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik. Op zoek naar een tuinterras dat oogt als een houten terras, maar veel duurzamer, onderhoudsvriendelijker, slipvrijer en eenvoudiger te installeren is?
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.