Is deze nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de online versie.

nieuwsbrief van december
Terugblik 2019, vooruitblik 2020
Sfeerplaatje in Tilburg waar Mooi zo Goed zo bemiddelt en verbindt. (foto: JvHClickz.com)

Mooi zo Goed zo kijkt terug op een dynamisch jaar met mooie resultaten.


Gerealiseerde projecten

Vanaf januari tot nu zijn mede door bemiddeling van Mooi zo Goed zo 13 wensen van organisaties in vervulling gegaan. De wensen hebben alle een duurzaam karakter en dragen bij aan waardevolle relaties van groepen mensen en hun woon- en leefomgeving. De sponsoren die hebben bijgedragen aan het vervullen van de wensen zijn: Boekenschop, Galerie Contrast, Groenrijk Tilburg, Jopiefonds, Leen Bakker, Portagora, Spiegelglasfonds, Stekelenburgfonds en het Tivolifonds. Veel dank aan hen! 

Tweedehands goederenbank

Dit jaar zijn bijna 3.000 artikelen van eigenaar gewisseld. Vele Tilburgse bedrijven, verenigingen en stichtingen hebben de bij hun overbodige materialen aangeboden via Mooi zo Goed zo. Dit biedt niet alleen toegevoegde waarde aan de ontvangers van de artikelen, maar ook is op deze manier een grote bijdrage geleverd aan de lokale circulaire economie. Een greep uit de artikelen die een nieuwe bestemming kregen: kasten, koffiezetapparaten, professionele keukeninrichting, afvalbakken, computers, laptops, lampen, bureaustoelen, etc. De voor en na foto hiernaast laat een mooi voorbeeld zien wat een verschil een tweedehands kast kan maken. 


Iedereen die bij de overdrachten van de artikelen betrokken is geweest, de aanbieders voor het beschikbaar stellen van het aanbod en de vragers voor het tijdig ophalen van de artikelen én het geven van een nieuwe bestemming aan het aanbod: bedankt voor de goede samenwerking. 

Koninklijke onderscheiding voor hoofdsponsor Van Eerd

Hoofdsponsor van Eerd bestaat 100 jaar, een bijzonder jubileum dat een koninklijk tintje heeft gekregen. Tijdens de viering van het 100-jarig jubileum ontving directeur Roel van Eerd het Predicaat Koninklijk uit handen van burgemeester Weterings. De eretitel is ontvangen voor de vooraanstaande rol van het bedrijf binnen de branche en Nederland en de maatschappelijke betrokkenheid. Aan iedereen die bij van Eerd betrokken is of is geweest: van harte proficiat met deze bijzondere mijlpaal! 

Vooruitblik 2020

In 2020 bestaat Mooi zo Goed zo 25 jaar. Heb je een leuke anekdote, een foto of een verhaal dat je wilt delen en dat past bij het 25-jarig bestaan, dan komt Anuschka Polfliet graag met je in contact. Bel 013-5498654 of mail mooizogoedzo@contourdetwern.nl

 

Naast Mooi zo Goed zo zijn er vele andere Tilburgse initiatieven die ook ieder op hun eigen unieke manier een waardevolle bijdrage leveren aan de stad en haar inwoners. Mooi zo Goed zo gaat zich verbinden met deze initiatieven zodat we samen een groter bereik krijgen binnen Tilburg, met als doel het vervullen van meer wensen die goed zijn voor de stad en haar inwoners, want ook dat is mooi zo goed zo! De eerste verbinding is een feit en Evelyne Klerx van Tante Pollewop vertelt over Uit Liefde, een bijzonder initiatief dat jouw wens misschien wel in vervulling laat gaan.  

Goede doelen gezocht voor bruidsjurken

De winkel van Tante Pollewop heeft een ruimte speciaal ingericht voor bruidsjurken, in alle soorten en maten, vintage, nieuw en met bijpassende accessoires. Deze afdeling heeft de naam Uit Liefde. Mensen uit het hele land doneren hun bruidsjurk uit liefde aan Tante Pollewop, omdat zij iemand anders hun mooie bruidsjurk gunnen. Zo veel bruidsjurken, even zoveel mooie verhalen. De opbrengst van de bruidsjurken gaat naar een goed doel. Wekelijks worden bruidsjurken gedoneerd, maar niet alle bruidsjurken vinden een nieuw bruidje. Voor deze bruidsjurken wordt een andere bestemming gezocht. Denk aan een verkleedkist voor een huis waar kwetsbare kinderen of ouderen wonen of een toneelvereniging óf wat er op jouw pad komt nu je van het bestaan af weet! Heb je interesse, dan komt Evelyne graag met je in contact. De contactgegevens zijn te vinden op www.uit-liefde.nl  


Wil jij ook een keer in deze nieuwsbrief staan met jouw initiatief, neem dan contact op met Anuschka Polfliet.  

Mooi zo Goed zo wenst je fijne feestdagen en een Mooi en Goed 2020!

Volg ons

Mooi zo Goed zo 013 583 99 99 / 549 86 54 Bekijk onze locatie

U ontvangt deze e-mail nieuwsbrief omdat u bent aangemeld op het volgende e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich afmelden