MPJC2016
View this email in your browser
Beste John,

Een week geleden stond het Media Park in het teken van de Video Age, in een volle Studio 21 luisterden mediaprofessionals naar verhalen van o.a. Jildou van der Bijl (LINDA), Matt Locke (Storythings) en Henk Hagoort (NPO). We kijken terug op een inspirerende dag!

De afgelopen week zijn we druk bezig geweest om al het materiaal rondom MPJC16 te verzamelen. Onderaan deze mail hebben we een overzicht ingevoegd van alle video’s, foto's en verslagen. Heb je het MPJC16 gemist, of wil je nog eens terugkijken naar bepaalde content? Kijk dan hier!

Bezoekers MPJC16
We kijken terug op een hele geslaagde dag en hopen dat jij dat ook doet! We horen graag wat jullie van MPJC16 vonden en willen je daarom vragen om deze korte evaluatie in te vullen. 

Tot ziens in 2017!

Met vriendelijke groet,

MPJC Team
VERSLAGEN
DEEL 1 PLENAIR PROGRAMMA TWITTER VERSLAG
  • Nieuwsgierig naar de verhaallijn samengesteld uit de social media berichten bekijk dan hier de Storify
EXPERTSESSIES
DEEL 2 PLENAIR PROGRAMMA
DEEL 3 PLENAIR PROGRAMMA
VIDEO'S
MPJC2016 Aftermovie
DEEL 1 PLENAIR PROGRAMMA DEEL 3 PLENAIR PROGRAMMA
DEEL 2 PLENAIR PROGRAMMA
RADIO

De programmering van New Business Radio stond donderdag 23 juni geheel in het teken van het event. Vanaf 9.00 uur ’s morgens werd vanuit Studio 21 op het Media Park de gehele dag live radio gemaakt en verslag gedaan van het MPJC. Met sfeerreportages, topsprekers, studiogasten, innovaties en live reportages vanaf het congres. Beluister hier de interviews die ze deden tijdens de uitzending. 

FOTO'S
De foto’s van MPJC16 gemaakt door Mark Janssen van ECP, zijn te vinden op Flickr.
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list