Is deze nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk dan hier de online versie.

nieuwsbrief van oktober
Terugblik op het zomerkamp
Stichting Zomerkampen heeft tot doel vakantiekampen te organiseren voor jeugdigen en jongeren. Sinds vier jaar zetten zij zich extra in voor kinderen van de Voedselbank. Jaarlijks kunnen ongeveer 150 kinderen volledig gesponsord mee, verdeeld over drie kampweken. De kampen van afgelopen zomer waren een groot succes. Zeker voorherhaling vatbaar!

Help jij mee deze wensen te realiseren?

Bewoners van de Alleenhouderstraat willen een speelplek voor kinderen in de buurt. Zij zijn heel actief om dit van de grond te krijgen. De gemeente ondersteunt dit initatiatief met € 12.500,-. Bewoners mogen de huidige banken schilderen om er een kleurrijk geheel van te maken. Mooi zo Goed zo doet mee voor het maximale bedrag van maar liefst € 5.000,-. Er is intussen al € 1.775,- binnengekomen. De Voedselbank is op zoek naar een professionele schoonmaker die de plafonds (ongeveer 100 m2) in het magazijn spinragvrij kan maken. Deze persoon moet gecertificeerd zijn voor het werken met een hoogwerker. De Arbowet geeft aan dat deze klus niet door een vrijwilliger mag worden gedaan (er zijn twee sponsoren in de race hiervoor, maar wie het gaat doen is nog niet duidelijk). Als laatste wil Kinderboerderij 't Valleike een verrijdbare spellenkast voor de kids realiseren. De kast wordt door vrijwiligers gebouwd. De spellen zijn gericht op educatie. De bedoeling is dat de kast ook op locatie kan worden ingezet. Inmiddels is al € 500,- binnen. 

Gerealiseerde projecten: 2

Vrijwilligers van Volkstuinvereniging Hoflaan kunnen de werkplaats en de winkel op gaan knappen. Hiervoor krijgen ze 60 liter muurverf van Schilders Schilderwerken. Het Boekenschop realiseert De Droom van Steef: lotgenoten die wachten op opname in de geestelijke gezondheidszorg, perspectief te bieden bij overbrugging van de wachttijd. Zij is als vrijwilligster gestart met bewegingslessen (tevens ontmoetingsbijeenkomsten) onder de naam 'Total Bodyshape'. Zij kan een promofilmpje laten maken. Bij uitzondering is deze individuele wens goedgekeurd, gezien het positieve effect op anderen. 

Matches: 60

Het aanbod kwam, Smits & Van Ree meubelstoffeerderij, de gemeente, Theater de NWEVorst, Basisschool de Wegwijzer, Het NAHuis, Residentie Molenwijck, Leen Bakker Aabefabriek, Woonzorgcentrum ’t Laar, Kunsthandel Dumay, MFA Zuiderkwartier, CZ, Het Likeurmuseum, 13Volt, Zorgcentrum Padua, Nouwens Verhuizingen en een particulier.

 

Volg ons

Mooi zo Goed zo 013 583 99 99 / 549 86 54 Bekijk onze locatie

U ontvangt deze e-mail nieuwsbrief omdat u bent aangemeld op het volgende e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich afmelden