officiële overhandiging: Centrale Bank van Malta
Beste meneer / mevrouw Do
We kijken terug op een zeer succesvolle editie van de World Money Fair in Berlijn! Afgelopen weekend was de Koninklijke Nederlandse Munt vertegenwoordigd op de grootste muntenbeurs ter wereld. Niet alleen mochten we velen van u ontmoeten, ook was de World Money Fair Set 2024 erg in trek: deze is volledig uitverkocht.

Bestel onze World Money Fair bestsellers online
Ook andere producten werden op de stand veel verkocht, zoals het geliefde Geluksdubbeltje 2024 en de Van Gogh Museum penning in coincard. Ook de Malta Carnaval coincard en de Malta Carnaval Zilver Prooflike waren erg geliefd op de World Money Fair: de Centrale Bank van Malta kwam langs op de beurs voor een officiële overhandiging. Beide producten zijn nog op onze website beschikbaar!

Een product dat niet bij ons op de stand te bewonderen was, maar waar wel vraag naar was, is de Dukaton 2024. Deze unieke herslag, geslagen in zilver en goud, is gelukkig nog gewoon te verkrijgen op de site. Bekijk de unieke, handgeschilderde munthouder voor de gouden herslag hier.

Holland Coin Fair – 23 & 24 februari
De volgende beurs is alweer in aantocht! Op 23 en 24 februari is de Holland Coin Fair in Fletcher Hotel Leidschendam – Den Haag. Hier vindt u niet alleen de unieke Holland Coincard, volledig in het teken van Frans Hals, maar ook een speciale beurspenning in munthouder…. Mis ons niet!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukaton 2024
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukaton 2024 Zilver 1 Ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukaton 2024 Zilver 2 Ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukaton2024 Goud 1 ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukaton 2024 Goud 2 ounce
Noteer in uw agenda : Holland Coin Fair 2024
Privacy  •  Voorwaarden