Test: afkort- en verstekzagen

1 year ago


Text only:

Lees het laatste bouwnieuws voor de vakman Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
Altijd op de hoogte van het laatste bouwnieuws? Download hier de nieuwe app!Nieuwsbrief
   

Test: afkort- en verstekzagen


Daniël Stam test in opdracht van CobouwVak drie afkortzagen van drie verschillende merken in het betrekkelijk goedkope segment. Tijdens een klus bij een particulier waar hij gedurende twee dagen twee houten trappen onder handen zal nemen werkt hij afwisselend met een DWS777 van DeWalt, e...


Lees verder


Ronde vloerdozen voor binnen en buiten


De IP66 ronde vloerdoos van Legrand heeft 4 modules voor bijvoorbeeld twee wandcontactdozen en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Er is een versie met vaste scharnierend deksel en één met losse deksel.


Lees verder


Isolatiefabrikant Everuse neemt na renovatie of sloop de materialen weer terug


Van het afval van de papier en kartonindustrie maakt Everuse isolatiemateriaal, dat kou buiten houdt, maar misschien nog wel beter geluid absorbeert. Weggooien is verboden want de grondstoffen moeten eindeloos hergebruikt.


Lees verder
Advertorial

RockFit spouwmuurisolatie van ROCKWOOL

Correct aangebrachte spouwmuurisolatie is een voorwaarde voor een goed geïsoleerde spouw. RockFit spouwmuurisolatie is snel en gemakkelijk te verwerken, zonder tape of voegschuim. Dankzij de naadloze aansluiting worden koudebruggen voorkomen en zijn uitstekende thermische prestaties gegarandeerd. Met RockFit Premium Silver kan al vanaf 135 mm een Rc 4,5 worden behaald.


Lees meer


Bouwbedrijf zoekt naar ‘timmerman zonder snor’


‘Ben jij een timmerman zonder snor? Dan hebben we jou nodig’. Dit is de kop van de veelbesproken vacature van Timbor. Het bouwbedrijf plaatste deze vacature om op te vallen tussen ‘het geweld aan timmermanvacatures’, vertelt eigenaar Sand...


Lees verder


Eén pan voor alle hellingen!


Eén pan voor alle dakhellingen tussen de 15° en 55°, inclusief glijschaal, voor alle pansoorten én voor alle doorvoeren 125 en 131 mm! Dat kan alleen de Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° van Ubbink zijn!


Lees verder
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.
Voorwaarden | Privacy statement

Cobouw.nl

Categories: Technique
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018