Spil på alle dine strenge

Testpublikummer søges til landsdækkende orkestereksperiment

Vi har brug for din hjælp! Vi søger særlige koncertuvante publikummer - og måske kender du nogen, som har lyst til at være med i et nyt tiltag?

Aarhus Symfoniorkester og en række andre danske orkestre er gået i gang med et eksperiment. Vi vil gerne blive bedre til at få mange flere slags danskere ind i vores koncertsale.

👉 https://din-mening.dk/s/frw/ 👈


Vil du hjælpe os med at finde deltagere til eksperimentet blandt dine egne bekendte? Det skal helst være nogle, du kender, som ALDRIG eller SJÆLDENT kommer ind for at høre klassisk musik, men de skal have LYST til at opleve klassisk musik og være interesseret i en koncertoplevelse.

Vi leder især efter:

  1. Unge i alderen 20-30
  2. Børnefamilier 
  3. Voksne par eller singler, hvor børnene er lige ved eller allerede er flyttet hjemmefra

Hvis du kan komme i tanke om nogen du kender, der passer på vores beskrivelse, så send denne mail eller ovenstående link videre til dem. Linket fører til en side, hvor de skal svare på et kort spørgeskema.

Hvis de bliver udvalgt, får de mulighed for en gratis, symfonisk koncertoplevelse, hvor de bliver interviewet efterfølgende. Her vil vi spørge om, hvad de forventer af en oplevelse med klassisk musik, og hvad de oplever og gør både før koncerten, mens de hører koncerten og i dagene bag efter.

Vi håber du vil hjælpe de danske orkestre med at blive endnu bedre til at byde flere slags gæster velkommen i koncertsalen. 🙏

Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2022 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.