Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is bekijk deze dan online.
Rots, gras, mos en zand. De paden die je neemt, leidt je vaak door en over een grote variatie aan terrein. Wat hebben al deze paden met elkaar gemeen? Ze maken deel uit van één groot systeem: de natuur. Daarom vindt HANWAG het heel erg belangrijk dat de ontwikkeling en productie van al haar schoenen daar zo weinig mogelijk impact op heeft. Wat heeft dit met de Blueridge te maken? Dit lichtgewicht model combineert meer dan ooit de kernwaarden van HANWAG: hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid met innovatieve technische kenmerken, alsmede het gebruik van gerecyclede en duurzame materialen. Het resultaat is een schoen die zo weinig mogelijk grondstoffen gebruikt en in het waardevolle natuursysteem niet veel meer achterlaat dan zijn eigen voetafdrukken.


 

HANWAG: SUSTAINABLE COMFORT

Ondanks alle ontwikkelingen op het gebied van materialen wordt nooit het menselijke aspect uit het oog verloren. Integendeel zelfs, want de voet zelf ligt aan de basis van alles: een driedimensionaal kunstwerk dat een leven lang het gewicht van de mens moet kunnen dragen en verplaatsen, maar dat tegelijkertijd uiterst asymmetrisch is geconstrueerd. Om een perfecte pasvorm, een harmonieus afrollen evenals comfortabel wandelen te garanderen, werd met de ‘3D IPU’, een speciale tussenzool ontwikkeld. Deze heeft een driedimensionale structuur van compact en geëxpandeerd polyurethaan (3D IPU) waarin de voet comfortabel ligt. Een verhoogde zoolrand van stabiliserend PU biedt extra steun rond de voet en bij de hiel. Dit zorgt voor tredzekerheid en in het middenvoet gebied voor een soepele afrolbeweging.
 

BLUERIDGE, VOLLEDIG VERVAARDIGD IN EUROPA

Het materiaal is uitsluitend afkomstig van Europese leveranciers en de schoen wordt volledig in Europa gemaakt. Maar de Blueridge doet nog meer om zijn doel `Leave nothing but footprints´ te bereiken. Het meest duurzame detail is het volledig PFC-vrije EcoShell membraan. Gebaseerd op een complex hydrofiel systeem dat waterdichtheid en ademend vermogen biedt zonder het gebruik van fluorkoolstoffen.  Hydrofiel - het woord komt uit het Grieks en betekent ‘waterminnend’ - komt overeen met de fysische werking van het membraan. Het hydrofiele deel absorbeert lichaamsvocht dat vervolgens door verdamping naar buiten afgegeven wordt.
 

Blueridge ES

De multifunctionele wandelschoen Blueridge in een halfhoge variant. Ook verkrijgbaar met een leren voering. Deze schoen is ook in damesuitvoering verkrijgbaar.


 

Blueridge Low ES

De multifunctionele wandelschoen Blueridge in een lage variant. Ook verkrijgbaar met een leren voering. Deze schoen is ook in damesuitvoering verkrijgbaar.


 
De Blueridge is de ideale partner voor wandelingen met lichte bepakking. Of het nu in de bergen is of tijdens een wandeling langs de kust; de schoen is gemaakt voor actieve dagen in de natuur.

De kenmerken zijn in het kort:
• 100% PFC-vrij
• Volledig ‘Made in Europe’
• Hoogwaardig Perwanger bovenleer met 100% gerecycled textiel
• Waterdichte, ademende Eco-Shell voering
• Dempende en stabiliserende tussenzool met unieke 3D-constructie
• Terragrip slijtzool (15% recycled rubber)

 
 
LEES HIER ALLES OVER HANWAG             
                                    
Disclaimer | Privacy Statement

Stuur deze nieuwsbrief door aan een bekende

Pas hier uw gegevens aan

Uitschrijven van deze nieuwsbrief


Gasoline | Alles voor uw website