Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is bekijk deze dan online.

Het Zwarte Woud als wandelparadijs

Afwissellend, ontspannend, uitdagend: het Zwarte Woud belooft een vakantie vol bijzondere belevenissen. Zonnige wijngaarden, uitgestrekte bossen, prachtige rivierlandschappen en diepe ravijnen. De regio staat niet voor niets bekend als een echt wandelparadijs.
Meer informatie over het Zwarte Woud vindt u hier. 


Genieten in Schwarzwald © foto Chris Keller / SchwarzwaldTourismus
 

Sprookjesachtig wandelen in Rijnland-Palts

Actieve vakantie in het westen van Duitsland: Omgeven door idyllische rivierlandschappen en terug in de tijd. In Rijnland-Palts vindt u vele gecertificeerde langewandelroutes en rondwandelingen naar prachtige burchten en kastelen, klaar om “veroverd” te worden. Rijnland-Palts is de perfecte regio voor wandelaars. Herzlich willkommen in Rheinland-Pfalz!


Wegelnburg © foto Dominik Ketz


Alpenpanorama met ezel

Waarom is de korte tocht naar de Brunnsteinhüte in de Beierse Alpen zo geliefd? Dankzij een spectaculaire hangbrug en een ezel, genaamd Frederico! Ook waarderen wandelaars en bergvrienden het goede eten en de gevarieerde tochten in de Karwendel. Lees hier er alles over.


Ezel Frederico © foto Peak PR


Op rondreis... in de Eifel en in Luxemburg

23 premium rondwandelroutes in de Eifel, de Luxemburgse Ardennen en het Mullerthal - Luxemburgs Klein Zwitserland nodigt u uit voor een wandelvakantie. Ontdek vier natuurparken, dichte bossen, uitgestrekte weiden en heidevelden met prachtige valleien en mysterieuze rotsformaties. Welkom in het NaturWanderPark delux!


Felsenweg 3 Wolfsschlucht © foto Eifel Tourismus GmbH / Dominik Ketz
Disclaimer | Privacy Statement

Stuur deze nieuwsbrief door aan een bekende

Pas hier uw gegevens aan

Uitschrijven van deze nieuwsbrief


Gasoline | Alles voor uw website