tevoetonline - nieuwsbrief 2 april 2019

3 months ago
  • Html
  • Text
Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is bekijk deze dan online.

Op zaterdag 6 april a.s.

Wandel Bootcamp Trail in Schoorl

Iedereen met een redelijke gezondheid kan meedoen aan de Wandel Bootcamp Trail in Schoorl op 6 april. Ook recreatief ingestelde wandelaars komen aan hun trekken. De schoonheid van de natuur en de uitstekende weerverwachting zullen vele wandelaars naar Schoorl doen afreizen. De route loopt door bos, over heidepaadjes, duinen en een stukje strand. Onderweg zijn er rustposten bij het strandpaviljoen en de Berenkuil.


Route Schoorlse Duinen

Na de start wandel je vanuit restaurant de Viersprong, langs het klimduin en beland je al gauw op de Klimweg. Naar verwachting zullen op dit deel van het wandelparcours de snelle wandelbootcampers hun slag al slaan en de anderen achter zich laten. Verderop op het parcours zullen deze ‘zandhazen’ het verschil verder maken vanwege enkele ‘climbs’ in het rulle zand. De Trail is ruim 12,5 km lang en onderweg zijn meer dan tien uitdagende en speciale activiteiten uitgezet om de spieren te trainen.


De moderne wandelaar

Wat de Wandel Bootcamp Trail zo aantrekkelijk maakt voor de moderne, ‘jongere’ wandelaar is het ‘lekker buiten in de natuur’ bezig zijn. De afwisseling tussen pittig doorwandelen en spierversterkende oefeningen is het geheim van wandelbootcamp. Ook sluit het naadloos aan bij het advies van de gezondheidsraad, want, behalve een uur stevig doorstappen, worden er in vijf actieve pauzes spierversterkende oefeningen gedaan. Deze oefeningen zorgen voor behoud van kracht, die na je 30e elk jaar verder afneemt. En voorkomen is beter dan genezen…


Inschrijven

De starttijd is om 09.00 uur in restaurant de Viersprong in Schoorl. Inschrijven kan online tot 4 april. Je kunt ook nog na-inschrijven bij de start. Meer informatie vind je op de website van de organisatie.
 
 
 
 
 
Disclaimer | Privacy Statement TEVOETONLINE.NL

Stuur deze nieuwsbrief door aan een bekende

Pas hier uw gegevens aan

Uitschrijven van deze nieuwsbrief


Gasoline | Alles voor uw website

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019