Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is bekijk deze dan online.

Vierdaagse in Luxemburg

 Voor de 5e keer wordt de Wandel4daagse Luxemburg georganiseerd door de Sportwandelschool uit Hoorn. Het evenement vindt plaats van woensdag 29 april t/m zaterdag 2 mei 2020, dus in de meivakantie tussen koningsdag  op maandag 27 april en dodenherdenking op 4 mei. Let op: er kunnen slechts 1000 deelnemers meedoen. Inschrijven is mogelijk vanaf nu via deze link.
 

Busreis en hotel

De Sportwandelschool organiseert zoals altijd in samenwerking met ZDS-reizen weer 6-daagse busreizen - van dinsdag 28 april t/m zondag 3 mei - om u in de gelegenheid te stellen mee te kunnen doen aan dit unieke wandelevenement. Handig, want dan hoeft u zelf niet op zoek te gaan naar reis en verblijfmogelijkheden. Meer informatie over deze georganiseerde busreizen vind je hier.


 

Routes

Ook in 2020 voeren de routes van de Wandel4daagse Luxemburg grotendeels over de Mullerthal Trail in Luxemburgs Klein Zwitserland. Maar ook door gedeelten van de Süd Eifel aan de andere kant van de grensrivier Der Sauer.
 
Klein Zwitserland (Petite Suisse) wordt zo genoemd, vanwege de vele zandstenen rotsformaties die het gebied rijk is. Zo wandelt u langs de Ernz Noire, de Türkenkopf en door de Teufelsschlucht. Alles door de bossen rondom het plateau van Beaufort, Consdorf, Berdorf en Bollendorf. Door het befaamde Müllerthal, langs de Schiessentumpel (watervalletje) en de Irreller Wasserfälle. Vele van deze eeuwenoude wandelroutes stammen nog uit de Romeinse tijd. U kunt kiezen uit vijf gemarkeerde afstanden: 5-10-15-20 en 25 km. De 35 en 50 km, een verlengstuk van de 25 km kunt u op GPS lopen.


 

Start en finishlocatie

Vanuit het prachtige moderne Centre Culturel  ‘A Schmadds’ (de voormalige smidse) in Berdorf, vindt dagelijks de start en finish plaats. Meer informatie vindt u hier.
 

Bayerische Abend

Na de wandelingen op de 4e dag wordt u in de namiddag ontvangen door een muziekorkest met aansluitend een ‘Bayerische Abend’ (Beierse avond) met diner.


 

De voorinschrijving is geopend

Via de website van Inschrijven.nl kunt u tot 15 april online voorinschrijven. Na deze datum kunt u zich dagelijks bij de starttafel in Berdorf melden voor deelname. Een, twee of drie dagen meedoen is ook mogelijk.
 

Meer reizen en wandelevenementen

Meer reizen en wandelevenementen van de Sportwandelschool kunt u vinden op de website van de Sportwandelschool.
 
 
Disclaimer | Privacy Statement

Stuur deze nieuwsbrief door aan een bekende

Pas hier uw gegevens aan

Uitschrijven van deze nieuwsbrief


Gasoline | Alles voor uw website