Bekijk dit bericht in je browser





Nieuwtjes uit Ingelmunster!
 
Bewaar je textiel nog even thuis
Je kleerkast opgeruimd? Curitas vraagt om het textiel nu niet naar de kledingcontainers te brengen, maar het thuis te bewaren. Door een opslagcapaciteit worden de containers tijdelijk niet leeg gemaakt.
 
Telefonische hulp bij je belastingaangifte
Fysieke hulp bij het invullen van je aangifte is door de coronamaatregelen niet mogelijk. Een medewerker van de FOD Financiën kan je wel telefonisch helpen. Daarvoor moet je bellen naar het nummer dat op de envelop van je aangifte staat zodra je die ontvangt.
Digitaal zal jouw aangifte beschikbaar zijn via Tax-on-web vanaf begin mei.
 
Samen sterk
Een tijdje geleden lanceerden we onze #samensterk campagne:
- Momenteel zijn er 22 geregistreerde vrijwilligers die verschillende mensen helpen, zoals boodschappen doen of de hond uitlaten.
- Samen met onze medewerkers, bellen vrijwilligers ook alle 80-plussers op. Zij zijn tevreden met deze babbel op regelmatige basis!

 
Kort nieuws
- Voor de kids: wil je jouw klasgenootje laten weten dat je blij zal zijn als jullie binnenkort weer samen naar de klas mogen? Of wil je aan jouw oma zeggen hoe hard je haar knuffels mist? Print dan deze kaartjes van Max, kleur ze in en stop ze in de brievenbus!

- Door de coronacrisis zijn ook de digidoktersessies in de bibliotheek geannuleerd. Vormingplus start daarom met digidoktersessies die je online kan volgen. De onderwerpen zijn afgestemd op de huidige situatie: zo krijg je tips over videobellen, contactloos betalen of het lezen van e-boeken.

- De werken aan het rondpunt Oostrozebekestraat-Ring gaan een laatste fase in. Daardoor is er sinds maandag 20 april opnieuw een omleiding: vanuit de richting van Oostrozebeke kan je de rotonde niet meer oprijden. Meer info en een plan.

- Op onze website www.ingelmunster.be/coronavirus vind je alle info terug over de algemene richtlijnen, de situatie in Ingelmunster, antwoorden op vaak gestelde vragen ...

 

Je profiel aanpassen - Uitschrijven